Inspirisala žene širom svijeta: Kako je Anđela uspjela oslabiti 70 kilograma

Za velike promjene potrebno je malo volje, malo discipline i mnogo pridržavanja zadatih pravila.


Još od ranog detinjstva 35-godišnja Anđela G. se bori sa gojaznošću. Loše navike u ishrani, koja se najčešće bazirala na brzoj hrani, dovele su do toga da u 35. godini ima 140 kilograma. - Jela sam kada sam se osećala loše, a posle toga bih se osetila još gore - ispričala je u svojoj ispovesti ova majka iz Mičigena

Bilo me je sramota, nisam želela da idem među ljude, osećala sam se kao da sam zarobljena u svom telu. Pre četiri godine, Anđela je shvatila da će, ukoliko ne smrša, njeni sinovi Entoni (15) i Džastin (7) ostati bez majke. Kako dijete nisu davale rezultate, odlučila je da se podvrgne podvezivanju želuca.



To je zahvat koji je inače jedan od najpopularnijih načina za rešavanje problema gojaznosti u Americi. Ovaj zahvat se obavlja tako što se ulaz u želudac podvezuje uz pomoć elastične silikonske trake i sužava na prečnik 8-14 mm.

Na taj način se formira uži prednji deo želuca, a koji bude "pun" već nakon nekoliko zalogaja. Nakon dve godine, Anđela je konačno mogla da uđe u odeću "normalne" konfekcijske veličine. Oslabila je neverovatnih 70 kilograma i uživa u svom novom telu.



Konačno volim svoje telo i svoje mane. Nikada nisam bila toliko "u miru sa sobom" kao što sam sada - ispričala je Anđela i dodala da je izuzetno zabavlja kada sretne stare prijatelje koji ne mogu da je prepoznaju - To me uvek oraspoloži!

Pokreće Blogger.