Rođeni u sretnom znaku: Zodijaci koji imaju veliku šansu da uspiju u životu

Za neke horoskopske znakove astrolozi kažu da su posebni i rođeni pod sretnom zvijezdom.


Umetnici se rađaju u svim horoskopskim znakovima, ali najveći broj umetničkih duša su rođene u ova četiri znaka. Bik: Bikovi su estete. Njima je izuzetno važno u kakvom prostoru žive, šta im je na zidovima, ali ono što im je najvažnije je kako izgledaju.

Upravo zato se njihova umetnička nota vidi u vrlo kreativnom načinu šminkanja i oblačenja po čemu se razlikuju od drugih. Lav: Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje i od malena sanjaju o tome da postanu glumci, pevači ili bilo što drugo što će ih učiniti poznatim.



Ono što im ide u prilog su mnogobrojni talenti koje poseduju i svemu čemu se posvete im ide od ruke, bilo da je to ples, pevanje, gluma ili nešto slično. U svemu će naći način da se probiju na sami vrh. Rak: Rakovi kroz kreativnost iskazuju emocije.

Obožavaju da slikaju, fotografišu, pevaju i rade bilo što što im može poslužiti kao "izduvni ventil". Ipak, ne vole pažnju i scenske nastupe pa dar uglavnom ne vole da dele sa drugima. Vodolija: Vodolije su izuzetno inovativne i genijalne po pitanju umetničkog izražaja.



Obožavaju da rade na projektima kakvi još nisu viđeni, a njihova inteligencija i smirenost im jako pomažu da u tome uspeju. Njihova želja za uspjehom ih često vodi do samog trona osim ako ne nasjednu na provokacije drugih ljudi čemu su takođe skloni. 

Pokreće Blogger.