Horoskopski znakovi koji ne vole romantiku - Od njih ne očekujte poklone

Za neke horoskopske znakove romantika je stran pojam i teško da to možete očekivati od njih.


Vaš partner je romantičan, donosi vam cveće, organizuje večere, a vas te stvari prosto „ne rade“. Iako postoji mnogo ljudi koji su za to da se romantičnim gestovima dokazuju partnerima, ima i onih koji preziru romantiku. Da li ste i vi među njima, zapisano je u zvezdama.

Ova 3 horoskopska znaka mrze romantiku iz dna duše. Vodolija: Ekstremno ste inteligentni, kreativni, neemocionalni i ne prihvatate romantiku tek tako olako. Niste neko ko priređuje romantična iznenađenja i kupuje simpatične poklone.Nećete kleknuti i na kolenima zaprositi nekoga ili mu odneti bombonjeru i cveće za Dan zaljubljenih. Nisu sposobni čak ni da razumeju romantične gestove. Blizanci: Romantika je mnogo više od prostih reči poput „Volim te“, a na tom testu Blizanci padaju kao kruške.

Možda oni i imaju najromantičnije moguće namere, ali ne znaju kako da ih ostvare. Na kraju se sve svede na to da urade nešto potpuno suprotno romantici. Ovan: Vi ste strastveni znak, ali kada je reč o romantici oni gube interes, piše YourTango.Poput Vodolija, vi želite da ostanete podalje od konvencionalnog. Žele oni da urade nešto značajno s vremena na vreme, ali je to daleko od romantike. Ako i urade nešto romantično to je samo ishitreni impuls i refleksna radnja.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.