Penelope Kruz u 5.deceniji: "Važno je spavati 12 sati i izbaciti mliječne proizvode"

Penelope Cruz je jedna od najljepših i najpoznatijih španjolskih glumica u istoriji filma.


S 44 godine, Penélope Cruz izgleda bolje nego na početku karijere: uvijek je bila lijepa, dojmljivih crta lica, ali danas tu prirodnu ljepotu naglašava ono što dolazi iznutra i što se stječe iskustvom, životnom srećom i, naravno, uspjehom.

Španska glumica Penelope Kruz je majka dvoje dece, a tajna njenog bezvremenskog izgleda je u mediteranskoj ishrani, plesu, jogi i trčanju. Penelope je već 19 godina vegetarijanka, a za dobar izgled ističe da je jako važan san, pa ponekad spava i 12 sati dnevno.A u svoj raspored uspeva da uglavi čak pet obroka dnevno. - Izbegavam mlečne proizvode i šećer. Pijem mnogo vode, jedem mnogo voća i povrća. Izbegevam alkohol i prestala sam da pušim, otkrila je jednom prilikom Penelope.

Obroci joj obiluju zelenim povrćem, orašastim plodovima, semenkama, proteinima i mahunarkama. Penelopin omiljeni obrok je vrlo jednostavan- komad hleba, nekoliko kapi maslinovog ulja i so. Kako kaže, ne jede ga tako često jer je kalorično. Penelope jede i testeninu, ali ističe da ne treba preterivati sa ugljenim hidratima. Smatra da je najvažnije da izbegavate brzu hranu koju je ona zamenila kuvanim jelima. 

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.