Astro prognoza: Avgustovski vreli vikend bi mogao donijeti nove romanse

Pred nama je vreo vikend što se tiče vremenskih uslova ali isto tako i ljubavnih veza i romansi.


OVAN: Poslovne obaveze se gomilaju i imate utisak da nećete uspeti da se izborite, ali pomoć će stići u trenutku kada je ne budete očekvali. Zato, ni ne pomišljajte na prekovremeni rad ovog vikenda! Sve će se samo rešiti! BIK: Usmerite svoju pažnju na neke prijatne događaje i ne opterećujte se negativnim stvarima na koje ne možete da utičete.



BLIZANCI: Zamerate partneru i prebacujete bez razloga, ne opterećujte se toliko malim stvarima, ne može sve da bude kako vi zamislite. RAK: Imate nerealna očekivanja kada je ljubav u pitanju. Niko ne može da ispuni vaše visoke kriterjume i vi se tešite da vam je bolje bez njih, ali da li je?

LAV: Srešćete staru simpatiju i to će vas jako usrećiti, ali morate da shvatite da se ljudi menjaju i da ćete imati utisak kao da upoznajete potpuno drugačiju osobu. Ipak, to ne znači da nije vreme za druženje, a ko zna – možda i za novu ljubav!



DEVICA: Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari, dok se vi premišljate. Nemojte da to utiče na vašu vezu, pokušajte da izbalansirate između ove dve krajnosti. VAGA: Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne. Previše ste negativni, pokušajte da se oraspoložite.

ŠKORPIJA: Doživeli ste veliko razočaranje, ali odbijate da se suočite sa time. Dajte sebi vremena da stanete na noge, nema potrebe da forsirate nešto što nema budućnosti. STRELAC: Umete da osvojite nečije simpatije i nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije.

JARAC: Srešćete staru simpatiju i ukazaće vam se mogućnost da nastavite gde ste stali i to će vam imponovati. Romansa ponovo kuca na vaša vrata! VODOLIJA: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili oseća, ali vi ste neodlučni po pitanju odgovora.

RIBE: Ljubomorni ste i mislite da partner nešto krije od vas. Ne donosite nagle odluke i rešite problem razgovorom. Počnite dobrom jutarnjom kafom. Ipak je vikend i vreme je odmora.

Pokreće Blogger.