Astro najava: Život bi se mogao drastično promjeniti za 5 znakova Zodijaka

Konačno neke promjene na vidiku. Da li su na bolje ili na gore - saznajte u nastavku teksta.


1. Bik – Zodijački znak koji će doživjeti najveće promjene. Recite „zbogom“ svojoj dosadnoj rutini, vaš život će se promijeniti, a do kraja 2019. ćete otkriti svoju novu stranu. Bit ćete sigurniji i smioniji, pogotovo kada je u pitanju ljubav! Vaša strast i energija će začiniti vašu uobičajenu svakodnevnu rutinu! Isplatiti će se napokon naporan rad.

Do rujna/septembra uložit ćete najveći trud, kako biste dobili nagradu. Odnosi će najbolje funkcionirati s drugim zemljanim znakovima. Onima koji su rođeni 4.-6. svibnja/maja i 26.-28. travnja/aprila ovo će biti važan period na području ljubavi. 2. Lav – Dolazi do pozitivne promjene. Za vas, stiže vrijeme razumijevanja i realizacije.Konačno ćete poduzeti potrebne korake kako biste ostvarili svoje snove! Možda to neće biti uvijek mirna vožnja – i iako ste navikli uspješno savladavati prepreke koje vam se pojavljuju na putu, ovo bi moglo biti nešto s čim se nećete tek tako lako nositi. U svakom slučaju, promjene će biti dobre i omogućit će vam da pronađete istinsku ljubav!

Do listopada/oktobra je najproduktivnija faza za osobni razvoj, imate ćete više energije i osjećat ćete više strasti. Oni rođeni 11. i 17. kolovoza/augusta ove su godine u glavnoj fazi rasta, a krajem kolovoza /augusta postići ćete svoje ciljeve. 3. Djevica – Stižu velike promjene. Vi ćete, bez obzira na svoju sramežljivost, do kraja ove godine izići iz vaše ljuske!Napokon ćete otpustiti svoje strahove i brige i preuzeti kontrolu nad svojim životom. Vrijeme je da upravljate vlastitim putom i zapamtite da je život ono što ste napravili od njega. Zašto ne započeti s novom karijerom koju ste dugo sanjali ili ostaviti partnera koji ne ispunjava vaša očekivanja. Budućnost je vaša.

 Drugi dio 2019. ima sve kozmičke sastojke za posebnu godinu za one rođene u znaku Djevice, kako u osobnom razvoju, tako i u partnerstvu i odnosima. Ovo je idealno vrijeme za brak ili za povećanje zajednice, a mnogi u ovom znaku postat će roditelji ili će donijeti na svijet neke nove ideje. Tijekom kolovoza/rujna (augusta/septembra) možda ćete morati pripaziti na kilograme i prehranu.

Vjera u sebe i poboljšanje stava prema životu su mjesto gdje leže vaše najbolje mogućnosti. Jupiter će ostati u vašem znaku do kraja rujna/septembra 2019. i donijet će vam pogodnosti ako želite napredovati u životu. Sredinom godine pratit će vas neka dodatna sreća. 4. Jarac – Postat ćete odvažniji! Ovo je također odličan period za vas.

Osjećat ćete se nepobjedivo i ništa vas neće uplašiti. U ljubavi i poslu, idete stazama kojim se ranije niste usudili kročiti. Iako ste nekad bili usamljeni vuk, sada tražite društvo i više se ne bojite otvoriti svoje srce. Odnosi s drugim ljudima mogu biti područje testiranje. Važne lekcije dolaze do kolovoza/augusta.

 Mnoge planete sjede u komplementarnim kutovima vašeg sunčanog znaka, a vjerojatno ćete otkriti da ovo otvara komunikaciju oko vas. Također mogli bi više putovati i na taj način se susresti s onima koji se također žele poboljšati. Od srpnja/jula do rujna/septembra najbolje je vrijeme za njihovo ostvarenje. 5. Ribe – Pozitivna promjena je na vidiku.

Kao intuitivna Riba, vjerojatno već znate da stiže vrijeme promjena! Stoga ste već spremni staviti svoje dvojbe i strahove na stranu kako biste postigli svoje snove. Nećete dopustiti da vas itko više gazi! Čak i ako to znači da morate biti snažniji od onoga na što ste navikli, ostavit ćete sa strane svoju stidljivu stranu.

 Mnogi novi i neobični događaji mogu se dogoditi za one rođene u znaku Riba. Možda ćete biti malo nemirni i tražit ćete nova iskustva, razbiti rutinu koja guši individualnost. Možete čak pokazati neke pobunjeničke tendencije, pogotovo ako vam drugi ljudi pokušavaju nametnuti ograničenja.

 Važne odluke donose se u kolovozu/augustu i rujnu/septembru. Morate biti iskreni prema sebi i slijediti neke svoje jedinstvene ideje, samo vas to može dovesti do nekih buntovnih akcija sredinom godine. Oni rođeni 19. i 27. veljače najviše će osjetiti promjene.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.