Teško im je odoljeti: Dame Zodijaka koje umiju biti pravi eksperti u ljubavi

One su prave lavice u ljubavi, znaju tačno šta treba i kad treba da bi se dočepali onoga što žele.


Ovan: Za početak, žene Ovnovi nisu ljubomorne jer je ljubomora znak nesigurnosti, što one odbijaju da budu. Žene u ovom znaku su previše zauzete radom na sebi, odlascima na žurke i druženjem sa što većim brojem ljudi da bi imale vremena za ljubomoru.

Žene rođene u ovom znaku su uporne i neustrašive. Ako žena Ovan vidi najboljeg frajera u klubu, ona će mu bez blama poslati piće. Čemu okolišanje, jer ona ga želi i nema nameru da sporednim kanalima dođe do njega. A muškarci padaju na to jer im je vaše samopouzdanje veoma privlačno.



 Strelac: Za ove je žene slobodnog duha čudno da uopšte žele da budu u vezi, a kad jesu, ne bave se stvarima koje nisu važne. Žene u ovom znaku žive u trenutku, a ljubomora bi za njih značila da moraju da izađu iz trenutka, što nikako nije opcija.

Ženu Strelca koketiranje neizmerno zabavlja, jer ste uvek željni zabave i avanture. Muškarca prvo privučete nekom fantastičnom i pomalo provokativnom pričom a onda ga ”dopečete” konstatnim zadirkivanjem i kao slučajnim senzualnim dodirima.



 Vodolija: Žene u ovom horoskopskom znaku znaju da bi im bilo grozno da neko propituje svaki njihov korak i odnos izvan veze, zato poštuju tuđu slobodu. Nezavisne su i fokusirane na sebe pa im ljubomora zbog nečeg što radi neko drugi jednostavno nije prirodna reakcija.

 Žena Vodolija obožava da flertuje jer tada njena harizma dolazi do punog izražaja.Vama nije potrebno da budete jedan na jedan sa osobom koja vam se svidi, vi ćete em otvoreno flertovati sa njim, em ćete istovremeno koketirati sa još nekolicinom u istoj prostoriji.

Pokreće Blogger.