Muškarac poručio ženama: "Teško vam je usrećiti muža a kukate kad ode drugoj"

Ne postoji uzalud ona izreka "Čovjek ne cijeni ništa dok to ne izgubi" i to je upravo tako. Tek kad ostanemo bez neki stvari tek tad shvatimo koliko su nam bile bitne.


Naišli smo na objavu jednog muškarca koji je izazvao brojne reakcije širom svijeta. On je izrevoltiran ponašanjem i shvatanjem mnogih žena. Sa svojim izjavama uvrijedio mnoge ali i pokupio simpatije i slaganje mnogih žena, jer kako mnogi tvrde ispričao je realnu stranu života koju mnoge žene neće da priznaju.

Počeću sa primjerom moga prijatelja Marka. On se oženio sa 30 godina. Zaljubio se do ušiju i bio je u stanju da uradi sve za svoju suprugu. Njegova supruga je znala odlično to da iskoristi i pored toga što je on bio jako dobar čovjek ona je uvijek od njega pravila idiota.



Njihov brak se svodi na to da mu ona naređuje šta da radi, kako da se ponaša i gdje da ide, a on je to sve prihvatao. Činilo se kao da želi da bude u braku sa kerom a ne sa čovjekom. Nakon 10 godina njihovog braka desilo se ono što se očekivalo da će se desiti.

A to je da je Marko već pukao od tog silnog pritiska i odlučio promjeniti život iz korjena. Pronašao je novu ženu i napustio džangrizavu suprugu jer nije više mogao da izdrži. Ona je kukala nekoliko dana i govorila svima kako je on bezobrazan  i kako je bez srca i duše.



Ni jednog se trenutka nije za pitala da li je ona kriva za to što se desilo. Ne pravdam muškarce koji varaju žene ali ni žene ne mogu shvatiti da svojim ponašanjem odbijaju sve od sebe. One misli ako su se udale da su se obezbedile za čitav život i da će taj muškarac biti sa njima do kraja jer je primoran nekim papirom ili prstenom.

Ne drage moje, to tako ne funkcioniše. Muškarci trpe i trpe - ali ne koliko vi mislite da hoće. Ne budite slijepe kraj očiju, ako već kraj sebe imate dobrog muškarca koji bi vas podržao i slušao u svemu - nemojte to zloupotrijebiti već mu uvijek zahvaljujte na tome.

Pokreće Blogger.