Priča razvedene žene: "Uzalud ti ljepota ako nemaš dušu, to muškarca ne zadržava"

Uzalud ti ljepota ako nemaš dušu, ni jedan muškarac neće trpiti prgavu narav čitav život.


Izgled je bitan, ali ne toliko koliko mislimo. Ako je verovati muškarcima, njihove potrebe su vrlo jednostavne kad je reč o odnosima. Izgled im je važan, ali puno više od toga na ženi cene neke od sledećih kvaliteta. Brižnost. To nipošto ne znači da treba da zanemarite svoje želje i potrebe.

Ali momci otkrivaju kako postoji nešto čarobno u nesebičnim ženama, koje znaju da pokažu koliko im je stalo. Razumevanje bez postavljanja očekivanja. Muškarci mnogo teže od nas dele svoje osećaje, ali i kad to urade, očekuju od žene da ih razume i podrži.Bez postavljanja raznih očekivanja, zbog kojih se osećaju još gore. Vlastito mišljenje. Samopouzdanje je jako seksi i muškarcima je i te kako bitno da žena ima svoje mišljenje i stavove.
Takođe, veliki je plus ako od nje može da nauči nešto novo.

Ne kaže se uzalud kako je najlepši deo žene u njenoj glavi, kao i to kako se ona time služi. Osećaj posebnosti. Iako preferiraju samostalne žene, muškarci su otkrili da vole kad im žena dopusti da oni budu zaštitnici. Takođe, vole kad im žena daje do znanja da je on jedini za nju, te da joj ne treba niko drugi.Bez komplikovanja. Nikome od nas nije zanimljivo da baš sve odmah dobiju na tanjiru, posebno muškarcima. Ali, jednako im je tako nezanimljivo ako je devojka previše rezervisana i komplikovana. Tada više nisu znatiželjni, već postaju frustrirani.

stil.kurir.rs

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.