Novinarka bez dlake na jeziku: "Ako nije dobar u krevetu odmah se razvedite"

Jasno je da sa godinama supružnici gube strast u vezi i malo ko može da očuva tu iskricu. Istraživanja pokazuju da je intimnost jedna od glavnih stvari koja održava brak zdravim.


Normalna je stvar da u braku strast zataji i da se emocije ponekad isključe, ali u ovom slučaju to je prevazišlo svaku mjeru. Urlika Džonson (51) pisac i tv voditelj, podnela je zahtev za razvod od supruga Brajana Moneta nakon 11 godina, jer je za osam godina braka samo jednom imala odnos sa mužem!   

Novinarka je prizanla da je mislila da više nikad neće imati odnose i kako je "taj deo" njenog života gotov jer je napunila pedeset godina. "Pre dve godine, kako se bližio moj pedeseti rođendan, pomislila sam kako nikad više neću biti intimna sa nekim.



Živela sam u braku bez strasti i emocija. Skoro deceniju nisam imala  nikakav intimni odnos. To prosto nije bilo u redu! Osećala sam se neprirodno i kao da je deo mog života završen, nisam se uopšte osjećala kao žena, izgubila sam i samopouzdanje" priznala je Urlika.

 Uprkos tome što je muža ispitivala o tome kako su došli do te tačke u odnosu, gde intimnost u krevetu ne postoji, on joj nikad nije dao odgovor. Novinarka je priznala da je u isto vreme prolazila kroz menopauzu, te da joj taj period života muž nije nimalo olakšao time što je odbijao išta sa njom.



 "Nije mogao da učini da se osećam gore," priznala je ona. Voditeljka je priznala da je na početku njihovog braka dugog 11 godina, bilo strasti i hemije, ali da joj nikad neće biti jasno zašto je plamen nestao! Normalno je da ponekad zataji, ali baš 8 godina? To ne može biti dobro za parove.

Pokreće Blogger.