Astro prognoza za narednu nedelju: Ovnove bi mogao zadesiti veći priliv novca

Šta nas očekuje u narednoj sedmici? Neki znakovi bi trebali obratiti pažnju na nepotrebne troškove a neki obratiti pažnju na zdravstvene probleme.


OVAN: Postali ste borac za ljubav, borac za partnera, borac za porodicu....Samo nemojte baš da u toj borbi preterujete i da napravite više štete nego koristi. Ta povremena ključanja u vama davaće vam inicijativu u odnosu sa partnerom. Prilivi će biti korektni u ovoj nedelji, ali novac vam dosta haotično odlazi. Uglavnom na kućne troškove.

BIK: Povremena nervoza u odnosu sa voljenom osobom svakako će postojati, ali ti trenutni komunikacijski problemi ne bi trebali da uzdrmaju vašu vezu. Možda vam se neka partnerova ponašanja ne dopadaju, možda vas iritira svojom brzopletošću. Finansijski segment je dosta korektan – malo smanjite troškarenje i biće još bolji...



BLIZANCI: Sledi vam naporan odnos sa emotivnim partnerom, iako će u nekom momentu izgledati kao da ste makar jednim delom rešili nesuglasice koje vas pritiskaju. Izbegavajte velike troškove i opreznije baratajte novcem. RAK: Vi i partner sada možete da pronađete zajednički jezik, iako ćete i dalje oboje smatrati da je ono drugo krivo za situaciju i za eventualni problem koji imate.

Velike nedoumice po pitanju finansija. Pokušajte da više kontrolišete troškove. LAV: Iz dana u dan, odnos sa partnerom će se popravljati. Iako će koraci ka stabilizaciji biti mali, ipak ćete oboje istrajno ići napred. I vi lično osećate priliv pozitivnije energije pa ćete opuštenije i lakše funkcionisati sa voljenom osobom. Manji problemi sa kičmom.



DEVICA: Ljubav lepo i stabilno gleda na vas. Imate sve preduslove da odnos vas i voljene osobe funkcioniše kako treba.Iako su se finansijski prilivi poboljšali, još uvek ste dosta opterećeni dugovima i troškovima. VAGA: Okrenuli ste se sebi, svojim potrebama i promenama koje vam izuzetno prijaju.

Sve ovo ne znači da je odnos sa partnerom loš, ali kao da se polako razmimoilazite, odvajate jedno od drugog.I pored više nego solidnih priliva, nećete biti u mogućnosti da regulišete sve što ste planirali. ŠKORPIJA: Preterano ste osetljivi, preemotivni i sve vas dotiče dublje nego što biste to želeli. Iako svoje reakcije potiskujete i trudite se da partner to ne vidi ne zaboravite da taloženje takvih stvari u sebi može dovesti do burne reakcije u nekom momentu.

STRELAC: Stabilnost i mir vas baš neće u partnerskim odnosima. Čak i kada dođe do perioda kada funkcionišete skladno, on prođe očas posla i opet vas vrati oboje na iste početne pozicije. Koliko god da zaradite, nije dovoljno. Večiti finansijski manjak je prisutan kod vas.

JARAC: Nekim situacijama koje se uopšte ne moraju vezivati za partnera i za odnos u kojem ste, ste jako opterećeni i to ne uspevate da sakrijete koliko god se trudili. Ovo će izbijati na dnevnoj bazi i sigurno je da u nekom momentu može dovesti do neprijatnosti sa voljenom osobom.

VODOLIJA: Vi verovatno smatrate da radite baš sve kako treba i da ne pritiskate niti nervirate partnera na bilo koji način.....Bojim se da se vaše voljeno biće baš i ne bi složilo sa ovim vašim konstatacijama, već da bi pre reklo da ste nervozni i da samo ili zvocate ili provocirate rasprave.

RIBE: Vaša osećanja su nestabilna, promenljiva – često sami sebe mučite pitanjima, nedoumicama – iako nemate nikakav pravi i realan razlog za to. Preispitujete non stop ponašanje voljene osobe i tražite razloge da sumnjate u sve....

Pokreće Blogger.