Sjajni savjeti glumice: "Prevara nije kraj svijeta, u nekim slučajevima treba oprostiti"

Žena Vil Smita je oličenje iskrene i ispravne žene koja nije tako savršena ali je dostojanstveno priznala svoje greške iz prošlosti i iskoristila ih u svrhu da edukuje druge ljude.


Lepa supruga Vila Smita na Instagramu je objavila video sa porukom namenjenom svima onima čiji je partner bio neveran. "Svim mojim kraljicama koje su prevarili muškarci: "Nije vaša krivica. Prestanite da krivite sebe". Svim mojim kraljevima kojie su prevarile njihove partnerke: 'To nije vaša krivica.

Da, i žene varaju'". Džejda je još dodala i da je ljubav najveća sila u univerzumu sa kojom moramo da se izborimo i da je u vezama najvažnija samokontrola. "Prevara nije uvek vezana za to šta se dešava u vezi, reč je o samokontroli. Svako će biti stavljen na test, i sve zavisi od tog kako se pokažeš.



Ako mislite da je dovoljno to što vas neko voli i želi da bude sa vama u vezi da reši sve traume koje sa sobom nosi... da će znati kako da se izbori sa svojim traumama... Ne, ljudi će zabrljati. Evo u čemu je stvar - pobrinite se da ste u vezi sa nekim ko želi da se kontroliše", poručila je Pinket Smit.

"Većina nas ulazi u vezu sa gomilom trauma i visokim očekivanjima. Traume i očekivanja su opasna mešavina jer nas naše traume i lažna uverenja koja kreiramo, sprečavaju da ponudimo najbolju verziju sebe, sebi i drugima. I to stvara jednu običnu konfuziju.



Svi smo gomila otvorenih rana koje naleću jedna na drugu... svakodnevno. Zbog toga verujem da je za veze potreban spiritualni trud", napisala je glumica u opisu videa. Džejda Pinket Smit je nekoliko puta otvoreno govorila o svom braku sa glumcem Vilom Smitom.

Jednom prilikom je rekla da oni više o sebi ne govore kao o bračnim, već kao o životnim partnerima. Takođe, nešto ranije je priznala da je stajala "na ludom kamenu" i često mjenjala muškarce. Priznala je da je u jednom periodu mislila da je "intimni odnos rešenje za sve".

stil.kurir.rs

Pokreće Blogger.