Kakvi ćete biti kada ostarite: Za Blizance starost možda donese mnogo radosti

Ovnovi se plaše same pomisli da godine prolaze a Bikovi nikada ne izgube svoj šarm.


Svaki horoskopski znak drugačije reaguje na starost, iako smo svi svesni da će ona nužno doći. Ovan: Vas užasava već i sama pomisao na starenje. Međutim, nemate razloga za brigu, jer pod uticajem vašeg vladaoca Marsa, planete energije, ni vaša energija ne slabi.

Bik: Strepite već od pomisli da vaša privlačnost može da izbledi, mada nemate razloga za brigu, jer vaši pravi kvaliteti leže upravo u vašem šarmu i društvenosti, osobinama kojima godine ne mogu ništa. Blizanci: Pripadnici vašeg znaka nisu oduševljeni pri pomisli da godine prolaze i to sve brže.



Vaš vladalac Merkur, planeta logike, podario vam je inteligenciju i analitički dar, zbog čega vam ipak polazi za rukom da razumno prihvatite zrelost. Rak: Tek kada vam zarastu ljubavne rane iz rane mladosti, vi možete zaista da uživate u lepotama života.

Lav: S godinama, stekli ste poverenje i poštovanje svoje okoline, jer sa zrelošću dolaze i položaj i autoritet, sve ono o čemu ste oduvek maštali. Mnogo su manje šanse da budete izloženi nečijem podsmehu na poslu jer ste nešto pogrešno uradili, a to dolazi upravo sa godinama.



Devica: Vašim znakom upravlja Merkur, planeta koja simbolizuje radoznao duh, pa sve i da hoćete, ne možete tek tako da ostarite. Zahvaljujući vašem mladalačkom izgledu i komunikativnosti, u društvu će vam uvek smanjivati broj godina. Vaga: Kao i Biku, znaku kojim takođe upravlja Venera.

To je planeta lepote, stalo vam je da uvek dobro izgledate, a naročito u zrelijim godinama. Vaš šarm je sastavni deo vaše privlačnosti, a on sa godinama samo dobija na snazi. Međutim, višak kilograma koji donose godine može da postane problem. Škorpija: Pod uticajem svog mračnog vladara Plutona i vi uvek prvo vidite onu mračniju stranu starosti, bilo da je reč o poslu, zdravlju, ljubavi ili prolaznosti života.

Međutim, vaš analitički duh i poseban, ironični, smisao za humor mogu vam pomoći da se lakše izborite sa neminovnim protokom vremena. Strelac; Vi ste znak mladosti, pa vas prve bore oko očiju mogu rastužiti, ali ne za dugo. U duši, ostajete zauvek mladi, otvoreni i radoznali, na čemu vam, kao i na fizičkoj kondiciji, mogu pozavideti predstavnici mnogih drugih znakova.

Jarac: Ne razumete one koji žale za mladošću i padaju u depresiju kada u svojoj kosi primete prve sede, jer vam zrelost donosi mnogo toga dobrog. U mladosti ste imali planove i ciljeve, uvek zreliji od svojih vršnjaka i verovatno su vas nazivali štreberom. Vodolija: Osim straha od starenja, vas retko muče neki drugi strahovi, ali baš zato bi trebalo da postanete svesni da vam godine donose samo korist.

Vi ste mentalno mladi, kreativni i autentični u svemu što radite, pre svega, zahvaljujući uticaju vašeg vladaoca Urana, planete budućnosti, pronalazaka i promena. Ribe: Ukoliko na vreme povedete računa o svom zdravlju i pobrinete se za finansije, biće vam jasno da nemate razloga za brigu. Predstavnici vašeg znaka su pod uticajem Neptuna, planete ljubavi, pa vaša emotivnost i saosećajnost vremenom postaju još naglašeniji.

Pokreće Blogger.