Smješi im se dobitak: 5 horoskopskih znakova koji bi trebali igrati loto ove godine

Za  5 horoskopskih znakova ova godina može biti veoma uspješna na polju financija.


"Koristeći astrologiju i informacije dobijene kroz "jezik brojeva", svako može da iskoristi maksimum od godine u kojoj se nalazi. G Evo koji je i vaš srećan dan za lutriju i koji vam je najpovoljniji period u godini: Ovan: Srećan dan za uplatu: utorak. Povoljna razdoblja u godini: april, avgust i decembar.

Srećni brojevi: 1, 10, 25, 28, 37. Boja: Crvena. U srednjem veku su vitezovi na svojim grbovima nosili crvenu boju ili elemente u crvenoj boji jer je simbolizovala hrabrost. Danas se povezuje s toplinom zbog vatre, ali i sa besom zbog povećanog crvenila u licu.



Zahvaljujući crvenoj boji, Ovnovi lakše savladavaju prepreke i iniciraju nove projekte. Ovnovi rođeni u martu imaju velike izglede već u aprilu da poprave svoje finansije kroz igre na sreću. Bik: Srećan dan za uplatu: petak. Povoljna razdoblja u godini: januar, maj, septembar.

Srećni brojevi: 4, 13, 22, 26, 40. Boja: Zelena. Životna misija Bika je izgraditi život na stabilnim temeljima. Njegova osnovna mantra je "ja imam", stoga oni od malih nogu razvijaju upornost i ambiciju kako bi osigurali sebi što udobniji život. Zelena boja je najprijatnija za oči i poboljšava vid.



Povezuje se i direktno za simboliku novca. Ulazak Urana u Bika omogućuje Bikovima prve dekade značajniji dobitak ako se odluče da odigraju listić putem interneta. Blizanci: Srećan dan za uplatu: sreda. Povoljna razdoblja u godini: februar, jun i oktobar. Srećni brojevi: 3, 5, 21, 23, 30.

Boja: Žuta. Žuta naglašava koncentraciju, pa se često koristi u pravnim dokumentima. Ubrzava metabolizam, a mladolike i uvek radoznale Blizance podstiče na korišćenje kreativnosti. Jupiter u Strelcu podsticaće Blizance na igru, ali ih i ostaviti bez većih pogodaka u prvoj polovini godine.

 Rak: Srećan dan za uplatu: ponedeljak. Povoljna razdoblja u godini: mart, jul i novembar. Srećni brojevi: 2, 6, 15, 29, 38. Boja: Bela. Neki psiholozi smatraju da ljubitelji bele boje ne vole izazove jer žele život da učine mirnijim i jednostavnijim. Pomoću bele Rakovi tokom godine neće gubiti fokus sa svog cilja i lakše će kontrolisati promene raspoloženja.

Rakovi svih dekada trebalo bi da odigraju svoj listić na pomračenje Sunca 2. jula i na pomračenje Meseca 16. jula. Lav: Srećan dan za uplatu: nedelja. Povoljna razdoblja u godini: april, avgust i decembar. Srećni brojevi: 1, 3, 29, 30, 37. Boja: Zlatna. Određene boje su kroz istoriju bile dostupne samo visokom sveštenstvu i aristokratiji, a ne običnim ljudima.

Zlatna boja se, uz ljubičastu, nalazi na tom "povlašćenom" spisku, a Lavovima omogućava elokventnost, harizmatičnost i bolju organizovanost. Zahvaljujući Jupiteru u Strelcu, Lavovi bi trebalo da se okrenu igranju inostrane lutrije.

Pokreće Blogger.