Nisu za duge staze: 5 znakova zodijaka koji bi vam mogli zgaditi ljubav zauvijek

Sa njima je i najljpša ljubavna priča jako turbulentna i prepuna prepirki i razmirica. Teško pronalaze mir u ljubavi i zbog toga njihovi partneri često propate.


Doznajte koji su horoskopski znakovi skloni prevari. 1. Ovan: Ovnovi se vole natjecati s drugima pa, ako se ne osjećaju previše poželjno od strane partnera, mogli bi se namjerno naći na teritoriju na kojem će pokušati postići da se ljudi bore za njih.

2. Bik: Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali i odanosti, pa kad nađu pravog partnera, to je za cijeli život. No, postoji kvaka. Ako počnu osjećati da im partner ne pridaje dovoljno pažnje, koju misle da zaslužuju, neće se ustručavati potražiti je kod nekog drugog.



3. Blizanci: Ovaj znak poznat je po tome što je prilično neodlučan te ima vrlo kratke raspone pažnje, što ga čini prilično sklonim "šaranju", odnosno čini ga zahtjevnim partnerom, željnim pažnje koju teško da samo jedan partner može pružiti.

4. Rak: Za vrlo emotivne rakove, koji žude za stabilnošću, najmanje je vjerojatno da će prevariti. No, s druge strane, Rakovi se i boje povrijediti partnera pa je karakteristično da ostaju u lošim odnosima i da varaju prije nego da okončaju stvari i krenu dalje.



A je li lakše prevariti ili prekinuti, ostavljamo vama da prosudite. 5. Lav: Lavovi se uvijek moraju osjećati kao glavne filmske zvijezde, a ako im to njihov partner ne omogućuje, vrlo je vjerojatno da će oni varati, bez velike grižnje savjesti.

24sata.hr

Pokreće Blogger.