Astrolozi otkrivaju: Ko su najveći neprijatelji u horoskopu

Astrolozi su svojim procjenama došli do kombinacija znakova koji skoro pa nikako ne funkcionišu međusobno. Ko je vaš suparnik?


Ovan - Jarac: Vi volite dobru konverzaciju, ali vam Jarčeva stidljiva priroda, kao i sebičnost to uništavaju. Nemojte da vas prevari njihovo tiho ponašanje, jer duboko u sebi smišljaju plan kako da vas se otarase. Bik - Rak: Rak će se uvek premišljati oko vaše vernosti.

Zbog toga će početi da vas vređa s vremena na vreme kako bi se zaštitio. Ne dozvolite da njihova sumnja, pretpostavke i pesimizam dopru do vas. Blizanci - Devica: Nikada se niste dobro slagali sa ljudima koji vole da osuđuju druge, pa ne dozvolite da vam se Devica podvuče pod kožu.



Kao ni da vas njihova stidljivost zavara. Devica će uvek gledati način da vas preduhriti u svemu. Lav - Škorpija: Škorpije su uglavnom eksplozivne osobe koje znaju da budu i agresivne. Definitivno ne vredi hodati po vatri da biste ih na razne načine zadovoljili.

Ako u bilo kojem slučaju osetite odbojnost Škorpije, presecite svaki vezu sa njom. Devica - Strelac: Strelčevi su nemarne i pomalo narcistične osobe sa kojima ne treba da imate bilo kakav kontakt. Strelac neće oklevati da prekine sa vama svaki odnos u bilo kojem trenutku.



Vaga - Bik: Bik će hteti da se bori sa vama, jer su ljubomorni na ono što imate. Imajte u vidu da su Bikovi tvrdoglavi i da uglavnom neće videti stvari na vaš način. Škorpija - Vaga: Uvek imate osećaj da kriju nešto od vas. Uvek pozitivni i srećni, što vas podseća na lažnu "fasadu".

 Strelac - Bik: Ne razumete njihovu lenjost i previše su vam dosadni. Bikovi su sve suprotno do onoga što vi lično cenite. Jarac - Ribe: O čemu one uopšte razmišljaju? Vi ih ne razumete i smatrate da su njihova sanjarska i idealistička priroda u stvari velika slabost. Vodolija - Lav: Lavovi ne misle isto kao i vi - da ste uvek u pravu.

Previše vole da su u centru pažnje i "glume" da su alfa u svemu. Mislite da ste na višem nivou od njih, a u stvari ste dosta slični. Ribe - Ovan: Vi ste osoba koja voli da prolazi kroz život lagano, a najviše vas nerviraju osobe koje su agresivne i ponekad nepristojne. Prevelika strastvenost Ovna ne pasuje vašoj ličnosti, pa se nikada nećete dobro slagati.

Pokreće Blogger.