10 razloga za raskid - Stvari zbog kojih bi trebali prekinuti svaku vezu

Znate kada vaš odnos više ne funkcionira, ali znate li kako priopćiti partneru da mu dajete nogu? Postoji 10 situacija u kojima je raskid potpuno opravdan.


Glavni razlozi za prekid veze: 1. Zdravstveni problemi ili polna bolest - trebalo bi da mislite na svoje zdravlje i na zdravlje vaše buduće djece. 2. Smrad - Uredu je da tolerišete neke stvari ali ako nakon što ukažete na higijenski problem on i dalje ne vodi računa o tome, to ne vodi ka skladnom braku.

3. Loša higijena - Ako je naprosto lijen da opere zube pa ga briga da li će mirišati ili smrditi to može pokazati da mu uopššte nije stalo do vas i vašeg mišljenja. 4. U braku je ili u drugoj vezi - Ako ste u ovavkoj vezi trebali bi znati da ona ni čemu ne vodi. Kao prvo, to je grijeh.



Kao drugo možda vam obećava da će ostaviti svoju djevojku/ženu ali to u 90 posto slučajeva ne bude tako. 5. Viđa se s više ljudi odjednom - Često ide vani sa "drugaricama" hmm, nešto tu ne štima. 6. Ima problema s besom ili nasiljem - Možda primjetite da podigne glas ili digne ruku da vas udari.

Od takvog čovjeka možete svašta očekivati... 7. Nije dobar/dobra u krevetu - Nije prevelik razlog za raskid ali trebateimati na umu da 80% razvoda brakova se dešava upravo iz razloga što kažu da nema dovoljno strasti u njihovim odnosima. 8. Nije atraktivan/atraktivna -



Ako vas fizički ne privlači veoma je moguće da ćete otići sa prvim ko vam se nenormalno dopadne. 9. Razmišlja rasistički - Ovakvi umovi su obično i veoma nasilni. 10. Ne vodi brigu o sebi - Ako ne vodi brigu o sebi, kako će o drugima?

Oba se partnera moraju obvezati da će se davati 100 posto u vezi te je zdravo da osobe budu iskrene u svojim očekivanjima od veze. Radite na onome što želite i nemojte pristajati ni na što manje. ' Imate jedan život i potpuno pravo da sebi obezbjedite partnera kakvog želite.

Pokreće Blogger.