Sve im ide od ruke: Smatraju ih za 3 najuspješnija znaka zodijaka

Tri horoskopska znaka za koje kažu da su uspješni u svemu, i sve im ide od ruke.


OVAN – predodređen za vođu: Ovan je prije svega hrabar znak. Entuzijazam i odlučnost koje on ima, rijetko tko posjeduje. Kod Ovna je posao jednostavno završen. Što god da dobije u životu učiniti, odlučiti, on je netko tko to radi bez ikakvih problema i dvoumljenja.

Njegova karizma se ogleda prije svega u osobini jednog heroja koji voli pobijediti. Do kraja, pa čak i život dati svoj – on je tu neustrašiv. Ovan je klica koja probija. Dok je Bik znak koji daje oplodnju, a Blizanci komunikaciju, Ovan ima zadatak da probije led i ide dalje.



Zbog toga među Ovnovima uglavnom imamo vođe, šefove, direktore koji ne miruju od trenutka kada uđu u tvrtku. Dovoljno je da prođu pored vas pa ćete u zraku osjetiti tu energiju. Ako nešto obeća, onda će to i ispuniti, ali isto to očekuje i od svog suradnika. STRIJELAC – optimist, aristokrat:

Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gdje se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće. Ovaj znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspjeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadamo, Božja ruka se spusti na nas i izbavljenje dođe.



Mi ga zovemo čudo, a u religiji je to volja Božja. Strijelac je znak sreće, veselja, egzotike, voli hranu, piće, putovanja, glazbu, bori se protiv nepravde, vlada ljudskim pravima, prijateljstvo mu je imperativ, iz toga sve izvlači. To je mlad duh, lijepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih. JARAC – despot, vlast, autoritet:

 To je znak bez kojeg se jednostavno ne može zamisliti uspjeh. Koliko god stare, drevne knjige govore o vladaru ovog zviježđa sve najgore – Saturnu, on je planet od kojeg počinje svijet. Kamen na početku, a bit će kamen i na kraju svijeta. Kako god, Jarac se čak smatra jednim od najutjecajnijih znakova u zodijaku. Prirodno deseto polje ili zenit, vrh, neba pripada ovom znaku. Baš kao što je i u Kabali deset vrhovni broj ili Bog.

Pokreće Blogger.