Poznata glumica odbrusila ženama: „Ako se udaš ne znači da ćeš biti srećna“

Poznata glumica je odbrusila svim ženama koje se udaju "tek onako radi reda".


Glumica Dženifer Aniston je odgovarala na pitanja novinara magazina "Elle" o novom projektu, ali i o privatnom životu, i emotivnim zavrzlama koje su je pratile. "Prijatelji se šale sa mnom da smo odrastali zajedno, da sam im sestra, brat, otac i majka. Nisam bila dete koje sanjari o venčanju.

Nisam o tome maštala. Kad sam prvi put zaprošena, bila sam iznenađena, to je meni bilo nešto strano. Moji prioriteti nikad nisu bili da nađem partnera i da se udam. Niti sam razmišljala šta ću da nosim na venčanju. Tražila sam samo dom u kojem ću biti sigurna.



Sigurna sam da je to zbog toga što sam dete razvedenih roditelja i zato što na brak gledam kao na veliku instituciju". Aniston misli da pojedinci očajnički traže partnere zato što im nedostaje nešto drugo u privatnom životu. "Zašto želimo srećan kraj? Zašto ne bismo bili srećni sad?

Stalno smo u nekom procesu da dobijemo nešto. Ovakvu naraciju nećete čuti od muškarca. Muškarcima, naravno, je dozvoljeno da imaju otvoren put. To je seksistički, a žena je uvek ta koja završi sa slomljenim srcem. Nikad nije drugačije.



Možda zato što žene još uvek nisu shvatile da one imaju moć koja može da im izgradi sreću". "Neki ljudi su rođeni da budu roditelji i da imaju decu, neki ne. Ne znači da ćete biti srećniji ako se udate što pre jer to društvo očekuje. Ko zna šta meni nosi budućnost na polju partnerstva i dece.

Nauka i medicina danas čine čuda, tako da možete da uradite nešto što pre niste mogli". "Još uvek vlada mentalitet koji teži da zavadi žene. Zvučim kao pokvarena ploča, ali zamislite da ste dete na društvenim mrežama koje je izloženo kritici. Zato ne želim da imam profile.

Jedina stvar koju sam zadržala u životu je mali krug normalnosti oko sebe. Ako bih sedela ovde i objavljivala slike mog psa ili boomerang efekat šoljice kafe ujutru na Instagramu, to bi bilo odavanje moje privatnosti koju ne želim nikom da dam".

zena.blic.rs

Pokreće Blogger.