Da li vašoj vezi treba predah – 7 znakova koji bi mogli na to ukazati

Ako se pronađete u narednih 7 stavki, vjerovatno je vašoj vezi potrebna pauza.


Evo nekoliko znakova koji govore da treba od svega malo da predahnete...1. Konstantne svadje: Otkrivanje i prilagodjavanje vrlinama i manama druge osobe i učenje kako da funkcionišete zajedno je težak “posao”. Ako se vi i vas partner konstantno svadjate možda je vrijeme da malo predahnete.

Veze treba da su zabavne, a ne napete i pune negativne energije. 2. Nedostatak komunikacije: Da li vi i vaš partner razgovarate? Da li stvarno razgovarate ili se to dešava samo kada rješavate neke bitne stvari, da ne spominjemo bezlične, suvoparne razgovore od par rečenica, čisto da prekinete tišinu?



Ako ne razgovarate i ne komunicirate dovoljno, to onda stvarno i nije veza i možda je vrijeme da malo predahnete jedno od drugog. 3. Nedostatak sintimnosti: Ne samo da vas drži sa vašim partnerom, nego vam daje i posebnu intimu koja je potrebna da se stvore jake spojnice izmedju vas.

Ako nema toga, definitivno postoji problem i to bi moglo značiti da vam treba predah ili bar da porazgovarate o tom problemu prije svega. 4. Distanca: Imate li stalni osjećaj da se vaš partner nekako drži na distanci? Imate li uopšte više pojma ko je on ustvari?



Možda vam je teško da priznate i sami sebi, ali uzimanje predaha u vezi, ustvari na kraju može spasiti vezu. Možda vaš partner ni ne osjeća tu distancu i možda samo treba da porazgovarate s njim. Razgovor uvijek mora biti prva opcija u odnosu na prekid, ako već ne možete doći do nekog dogovora i sporazuma. 5. Više niste kompatibilni: Idete li vi na jednu stranu, a vaš partner na drugu? Da li imate različite prioritete? A šta je sa potpuno različitim načinom života?

To već prevazilazi distancu koju smo gore pominjali i znači samo jedno – više niste kompatibilni. Teško je za priznati, dame, ali ako zaista više ne idete u istom pravcu, vrijeme je da razmislite kako bi to moglo uticati na vaš lični život, kao i na zajednički život sa vašim partnerom. 6. Razmatranje prekida: Jedan od sigurnih znakova da ste spremni da prekinete sa svojim partnerom je to da vi ustvari razmišljete o životu bez njega.

Da li vam je konstantna misao kako bi vam bilo da ste sami? Hm, možda je pravo vrijeme o tome razgovarate sa partnerom i možda da uzmete predah od svega. 7. Jednostavno niste srećni: I na kraju, ako niste srećni, jednostavno ne biste trebali živjeti tako. Ako neprestano tražite način da prekinete sa vašim partnerom, bez da to i uradite – vrijeme je za predah. Sa partnerom, jednostavno treba da ste srećni.

zenasamja.com

Pokreće Blogger.