Da li je dobar u krevetu – 5 muških osobina koje bi mogle to pokazati

 Nekada je moguće procijeniti čovjeka samo na osnovu gestikulacije i ponašanja.


Bilo da je dobrica ili da je opasan, za sve važi isto! Ukoliko prepoznate ovih pet stavki kod vašeg partnera, smatrajte to jednim od razloga za ljubavnu sreću. Naime, fantastičan odnos nema veze samo sa umjećem i iskustvom već i sa karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju.

1. On je džentlmen: Pita vas kako vam je prošao dan? Pridržava stolicu? Sjeti se da ste imali važan projekat na poslu i zanima ga da li ste se dobro pokazali? Otvara vam vrata? Dobar je! Budite sigurni da vas neće razočarati kada se isključe svjetla. 2. On zna da dira:Ljudi se ne dodiruju samo kada ih obuzme strast. Ako vas uhvati za ruku tokom šetnje, ili nežno dodirne leđa kada vas propušta da idete ispred njega, ili vas dodirne tokom romantične večere, budite sigurni da taj i te kako zna šta radi. 3. On je svjestan činjenice da se svijet ne vrti oko njega:

Za većinu ljudi, ne samo muškaraca, u jednom trenutku u životu prestane da važi pravilo da su sami sebi najbitniji. Da, treba da volite sebe, ali trebalo bi i da vam pričinjava zadovoljstvo umjeće da nekoga pored sebe učinite srećnim. Imajte to na umu. 4. Njemu se nigdje ne žuri: Muškarac koji želi ozbiljnu vezu i koji uživa temeljnom građenju odnosa sa nekom djevojkom, ima na pameti da nema potrebe žuriti bilo gdje. Biće pažljiv i strpljiv prema partnerki i neće je siliti da uradi neto za šta ona osjeća da još uvijek nije došlo vrijeme.

Ukoliko vam je partner rekao da mu se ne žuri ili sugerisao da pričekate, ne shvatajte to kao odbijanje, jer nije. 5. Zna kako da učini da se osjećate divno: Onaj pored kojeg se nećete ustezati u krevetu zuasigurno je muškarac koji se neće libiti da pohvati svaku sitnicu koju primjeti kod vas, koja mu se dopada. Osećaćete se predivno i imaćete jasnu sliku o tome koliko ste privlačni, stalno. Takva hemija garantuje noći za pamćenje.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.