Žena može voljeti muškarca do srži - A nikad mu se ne obratiti: Kako ženski inat utiče na odnose

Ne potcjenjujte povrijeđen ponos i inat žene. Oni su spremni na sve, pogotovo kada idu u duetu.


Žena je čudnovato stvorenje. Kada biste pokušali da je opišete morali biste odvojiti mnoštvo epiteta i pridjeva kako biste u tome uspjeli, a pritom bi trebali odlično da ih poznajete. Zapravo, ženu može najbolje opisati samo žena. 

Jer muškarci ne znaju kako izgleda život pod uticajem hormonskih promjena kakve one ne proživljavaju svaki mjesec. Žena je u stanju da učini sve za muškarca kojeg voli, ali isto tako i da ne učini ništa! Kako to? U pitanju je njen inat.



Kada u ženi probudite inat, ili kada joj polomite srce i ponos - ma koliko vas voljela u stanju je više nikada da vas ne pogleda. I nikad vam se ne obrati! Ona će trpiti satima, mjesecima, godinama... ali u sekundi će presjeći sve odnose sa vama. 

A jednom kad presječe - gotovo je, nema nazad. Ženski ponos i ženski inat je nešto protiv čega ne možete ići. Oni loše utiču na svaku vezu koju grade. Zato je važno da ih ne budite u njima. A neki muškarci baš to rade. Misle da ako su jednom prešle preko nečega, da će ponovo. 



Ali nažalost, kasno shvate da su prešli svaku granicu. Žena će učiniti sve za čovjeka kojeg voli, ali ako o nije spreman da se postavi tako isto prema njoj ona će početi da gubi zainteresovanost. Ona želi da muškarac bude zaštitnik i da je voli. Ako joj to ne priušti - u njoj se počinje buditi inat.

Pokreće Blogger.