Rastući mjesec u Avgustu donosi velike promjene: Astrolozi savjetuju 5 stvari koje bi trebali uraditi

Izlazak rastućeg mjeseca u avgustu 2022. je odlično vrijeme da promijenite živote na bolje i privučete pozitivne promjene. 


U avgustu 2022. postojaće 2 perioda rasta mjeseca: od 1 do 11 i od 28 do 31. avgusta. Šta je najbolje učiniti u periodu rastućeg mjeseca? Preporuke astrologa pomoći će vam da odredite svoje ciljeve i odustanete od onih stvari koje vam više ne služe. 

1. Prilagodite planove. Izlazak rastućeg mjeseca je odlično vrijeme za započinjanje novih projekata, ali prije nego što krenete na posao, važno je sastaviti akcioni plan. Astrolozi preporučuju napuštanje zastarjelih ideja i slušanje novih.



Na taj način kreirate ciljeve koji će vam pomoći da promijenite život na bolje. 2. Potražite načine da zaradite novac. Ovaj mjesec pomaže privlačenju financijskog blagostanja, ali i pojačava intuiciju i otkriva aspekte talenata koji mogu postati izvor zarade. 

Takođe je važno da razvijate svoje sposobnosti da biste se kvalifikovali za dobre pozicije, kao i da otvorite sopstveni biznis ili pokrenete nešto novo. 3. Uključite se u razvoj. Tokom avgustovskog mjeseca, ne treba zaboraviti na duhovni razvoj.



Govorimo o borbi protiv loših navika koje oduzimaju sreću, oduzimaju zdravlje i blagostanje. 4. Putovanja. Rastući mjesec dodaje energiju i povećava šanse za uspješna poznanstva i odmor. Tokom rasta mjeseca u avgustu, možete planirati poslovna putovanja, preseljenja...

Takođe možete i otići na zasluženi odmor. 5. Radite kućne poslove. Ovo je odlično vrijeme da dovedete svoj dom u red. U avgustu se možete baviti nedovršenim popravkama, početi graditi kuću, kupiti namještaj i ukrasne predmete.

Pokreće Blogger.