Potreba za ugađanjem je problem: 4 stvari koje muškarci smatraju kao poniženje za ženu

Djevojka, kada poželi da zadovolji muškarca, postaje vrlo aktivna i počinje da ulaže mnogo napora u svoj odnos sa muškarcem. 


Muškarčevu pažnju privući će na mnogo načina: brinuće o svom izgledu, paziće na svoje ponašanje i flertovaće sa mnogo strasti sa muškarcem. Na sve to, mladić bi, ukoliko mu se djevojka dopadne, trebao da reaguje isto, odnosno da uzvrati. 

To je scenario koji se najčešće i dešava. Međutim, ponekad se desi i nešto drugačije, a to je da dama, u želji da impresionira muškarca, ode malo predaleko i počne da se ponižava. To je način da muškarcu prestane da bude zanimljiva. 



Ona sama to često i ne primjeti, ali neki njeni postupci ukazuju na to da se ipak ponižava. Koje su to stvari koje je odaju? 1. Ona svima dokazuje svoju superiornost. Ona to zapravo radi da bi pomogla sama sebi da impresionira muškarca koji joj se dopao. 

Ona će se svim silama truditi da mu ispuni sve što želi i da mu ugodi u svemu. 2. Tražiće da provode vipe vremena zajedno. To može da, poslije nekog vremena navaljivanja, izgleda kao pritisak na partnera. Žene često odu do toga da mu nametnu zajedničku zabavu i zajedničko vrijeme. 



Ne zaboravite da je važno da, iako ste zajedno i treba da imate vrijeme koje je posvećeno samo vama i partneru, takođe svako u vezi treba da posjeduje određenu dozu slobode i da bira svoje samostalne aktivnosti. 3. Traženje naklonosti. 

Svako od nas posjeduje svoj lični prostor za koji želimo da ostane lični, bez da ga bilo ko narušava i zadire u njega. Djevojke često zahtjevaju veliku dozu naklonosti i nježnosti od muškaraca. Svaka će biti sigurna da sve radi dobro i da je takvo ponašanje poželjno. 

4. Trčanje na prvi poziv muškarca. Žene su sklone da često reaguju ovako. Recimo, muškarac nestane iz njenog života na sedmicu dana, ne javi joj se i ne zna ništa o njemu, a onda čim se vrati pozove je i pretvara se da se ništa nije desilo, a ona odmah pojuri da ga vidi. 

To je način na koji djevojka sama sebi ponizi. Prije nego odete do njega, ukoliko se desi slična situacija, prvo vidite kako i šta se tačno dogodilo. U suprotnom ćete samo biti lak plijen.

Pokreće Blogger.