Ako želi da te mijenja - Ne voli pravu tebe: 7 stvari koje mudra žena ne bi učinila za muškarca

Žena je spremna zbog ljubavi da učini sve, ali neke stvari ipak ne bi trebala kako bi zadržala svoj ponos.


1. Radikalna promjena izgleda: Ako postoji muškarac koji prihvata ženu onakvu kakva jeste, zašto nešto mijenjati? Zašto muškarci stupaju u vezu sa ženom koja posjeduje većinu karakteristika koje im se ne dopadaju pa ih onda kasnije mijenjaju. 

Pametna žena će ostati svoja čak i u ljubavi. 2. Ne pokušavaju biti ono što nisu kako bi usrećile svog muškarca. Ako žena primjećuje da muškarac više odmjera plavuše ona ne treba odmah da ode kod frizera i promjeni boju kose. 



Na taj način možda ugađate muškarcu i kupujete njegovu pažnju, ali gubite dio sebe. 3. Žrtvovanje svog posla i ličnih interesa zbog muškarca. Kako ste živjeli prije njega imate pravo da tako živite i poslije. Vaš život ostaje vaš, muškarac je samo bonus. 

4. Ignorisanje porodice i rođaka zbog njega. Mudra žena neće dozvoliti da se udalji od ljudi koje voli i koji joj znače samo zato što se njenom muškarcu ne dopadaju. 5. Postajete slabije jer ste primjetile da muškarci ne vole žensku dominaciju. 



Na taj način ugađate muškom egoizmu i stvarate plodno tlo da manipuliše vama kako mu god volja. 6. Opravdavate njegova loša djela. Ako vam se ne dopada nešto što učini ili kaže - obavezno to recite. 7. Ne reagujete burno na uvrede i ponižavanja. Slično prethodnom savjetu - reagujte na to! 

Pokreće Blogger.