Najbolje strategije za privlačenje muškaraca - Ne zavodi uporna žena, već ona koja je misteriozna

Svaka žena privlači muškarce na svoj način, neke to čine na pogrešne načine dok neke uspijevaju u svakom svom pohodu. 


Za zavođenje se koriste razni trikovi, kratke suknje, duboki dekoltei, crveni ruž i tako dalje. Ali, od svih tih taktika samo njih dvije provjereno rade, a to su sljedeće: 1. Odlučnost. Da bi žena osvojila muškarca mora biti spremna da poduzme prvi korak. 

Mnoge žene čine baš suprotno, one čekaju da muškarci prvi priđu jer su tako naučene da treba. Koristeći ovu strategiju, žena postaje "nevidljiva" za muškarce. Čekajući da princ dođe u vaš život samo gubite dragocijeno vrijeme. Ako vam se neko dopadna, dadnite mu znak. 



Namignite, nasmiješite se, dodirnite, javite mu se... Tako se osvajaju muškarci. Ponekad se muškarci neće javiti ženi koja im se dopada jer će smatrati da je ona izvan njihove lige. Možda baš zbog toga vaša simpatija ne poduzima prvi korak. 

Ne prepuštajte ništa čekanju već što prije dadnite šansu ljubavi. 2. Umjerenost. Suprotno od prethodno spomenutih žena koje čekaju da muškarac napravi prvi korak, postoje te žene koje pretjeruju u zavođenju. One su glasne, napadne, dosadne, previše pristupačne, pretjeruju u svemu. 



Njihova ljubav prelazi u opsesiju i skoro pa niko se neće moći nositi sa njom. Dakle, i to je pogrešna taktika zavođenja. Potrebno je naći balans u ove dvije navedene stavke. Dakle, pokušajte biti žena koja zna za umjerenost u zavođenju ali koja ne čeka da joj sve padne sa neba. 

Budite koketne, budite šarmantne i otvorene ali ne pretjerujte u tome. Budite i tajanstvene i misteriozne, ali ne pretjerujte ni u tome. Balans je ključ svega!

Pokreće Blogger.