"Ostaću malo duže na poslu, ne čekaj me": Ljubavnica ističe najčešće laži preljubnika

Najviše ćete o preljubnicima naučiti od samih ljubavnica, zato vam jedna od njih donosi veoma važne savjete.


Mnoge žene se ne stide reći da su ljubavnice, pa tako i Ejmi Kups ne krije da se nalazi sa oženjenim muškarcima. Ona preljubnike poznaje do same srži i najbolje zna kako ih uhvatiti u preljubi ili laži, zato je dobro poslušati šta ima za reći.

Naime, ona nije uvijek bila samo ljubavnica zauzetim muškarcima, ona je takođe imala muža koji ju je varao sa drugim ženama. Zbog toga još bolje zna šta su te sitnice koje žene ne primjećuju a mogu biti jasni pokazatelji da muškarac vara. Obratite pažnju na sljedeće stvari. 



Kad muškarac pronađe ljubavnicu on će svojoj supruzi često govoriti da mu manjka novca. Zašto se to dešava? Zato što muškarci puno novca troše na ljubavnice. Čak i sama Ejmi kaže da njeni "zauzeti momci" mnogo novca troše na nju. 

Izjavila je u više navrata kako joj kupuju jako skupo poklone ali da ona više preferira novac, pa joj daju i nerealne svote novca. Muškarci vole da oduševe svoju partnerku, pa makar to bila ljubavnica. Oni žele da se osjete moćno pored nje, zbog toga im često daju skupe poklone i novac. 



Dakle, ako žena primjeti da njen muškarac troši novac više nego što je prije bilo bi dobro da se raspita gdje ga troši. Ejmi takođe vjeruje da ako muž ili dečko zalutaju kod druge žene, njihova supruga ili partnerka bi za to mogle biti kriva. 

Ona objašnjava da neke žene ne žele udovoljiti svojim muškarcima pa oni zato odlaze kod drugih. Takođe smatra da su ovo neke od najčešćih laži preljubnika: "Ostaću duže na poslu, biću u gužvi pa se neću moći javljati" ili "Nemoj me čekati, otićiću sa prijateljima na piće poslije posla". itd.

Ako sumnjate da vas vaš partner vara uvijek je pametno malo bolje istražiti slučaj prije nego što ga okrivite za to. Uključite svoju mudrost i posmatrajte šta se dešava oko vas ako ne želite ispasti naivna žena.

Pokreće Blogger.