Zodijaci koji nisu kompatibilni sa Ribom: Škorpije su prenapadne za njih - Treba im neko nježniji

Ribe su veliki emotivci koji uživaju u romantici i ljubavi. Da bi ta njihova strana bila cijenjena i ispunjena, važno je pronaći partnera koji spada u grupu kompatibilnih znakova sa njima.


Osobe rođene u znaku Riba zaista vjeruju da postoji srodna duša koja je namjenjena samo njima. To su vječiti sanjari koji vjeruju u pravu ljubav, romantiku i vijernost. Zbog toga nažalost ostaju slomljenog srca kada se susretnu sa nekompatibilnim znakovima Zodijaka. 

A to su sljedeći: Ovan - Dok su Ribe nježne i emotivne Ovnovi su čvrsti i borbeni. Kao što im elementi kažu, oni su voda i vatra. Ovnovi imaju svoj stav koji zahtjeva da se njima daje potpuna pažnja. U vezi sa Ribama to će i dobiti, ali će nažalost to često i iskorištavati. 



Ribe često čak i steknu naviku da se potlačavaju Ovnovima i često osjećaju da su manje vrijedni od njih. U takvoj vezi Ribe bi uvijek bile zapostavljene, dok bi Ovnovi uvijek ispoljavali svoju dominanciju. I u takvoj vezi bi kad tad mogao presuditi raskid. 

Vaga: Njihova veza bi bila loša jer bi njihove crte karaktera formirale nekompatibilnu vezu. Zapravo, oni su veoma slični ali u vezi ipak ne bi dobro funkcionisali. Oba znaka vole da ugađaju drugima više nego da drugi ugađaju njima.



S obzirom na tu njihovu stranu, nedostajaće im autoritativnosti i dominacije bez kojih će njihova veza biti izgubljena. Oboje imaju problem sa postavljanjem granica, zbog čega će često nailaziti na nesuglasice. Škorpija: Dva vodena znaka koji ne čine emotivno zdrav par. 

Oboje su iznimno emotivni zbog čega puštaju emocijama da previše upravljaju njima. Oboje kada vole - vole do posljednjeg atoma svog bića što se vrlo lako može pretvoriti u toksičnu vezu. Takođe, Škorpije su malo prenapadne za njih. Ribe više vole da uživaju u romantici, maženju i zagrljajima, dok je za Škorpije to dosadna stvar, žele nešto konkretnije.

Pokreće Blogger.