Zodijaci koji nisu kompatibilni sa Rakom: Vatreni znakovi ne znaju cijeniti dobrotu i ljubav Raka

Ako ste rođeni u znaku Raka poželjno je da znate koji ostali horoskopski znakovi vam nisu kompatibilni.


Rakovi su zaista posebne ličnosti. Sve što oni žele od svog partnera jeste da mu pruže ljubav, pažnju i da dobiju barem pola od toga nazad. Nažalost, ne znaju svi cijeniti to što Rak može pružiti. Njima je jako važno da ostanu vijerni osobi koju su izabrali za sebe. 

Kako bi sačuvali svoje srce od pogrešnih ljudi bilo bi dobro da budu oprezni po pitanju veze sa sljedećim horoskopskim znakovima: Lav: Kada vodeni znak zodijaka pokušava ostvariti romantični odnos sa vatrenim elementom tu se može svašta očekivati. 



Njihova veza bi mogla biti baš takva kakvi su im elementi vruće-hladno. Rakovima nije potreban tako vatren partner poput Lava. Potreban im je neko prizemljen i tradicionalan, a to od njega neće dobiti. Na početku veze Raku će se možda i dopasti spontanost Lava.

Ali kasnije bi mogli shvatiti da im je ipak potrebno nešto sigurnije. Najveći sukob interesa bi se dešavao onda kada Lav kaže da želi izlaziti jer Rak ipak preferira da ostaje u udobnosti svog doma. Strijelac: Ova dva tipa se totalno razlikuju. 



Strijelčevi će uvijek tražiti neku novu avanturu u koju bi se mogli upustiti dok to nije nešto što je potrebno Rakovima. Strijelcu je veoma važno da ima svoju slobodu i prostor a to je nešto što mu Rak vjerovatno neće moći obezbjediti. 

Jer Rak jednostavno želi konstantno biti uz svoju voljenu osobu i pružati joj pažnju. Rakovi nekad i pretjeruju sa svojom pažnjom, što bi definitivno moglo otjerati nekog poput Strijelca.


Pokreće Blogger.