Koliko će žena voljeti muškarca to zavisi i od njega: 5 načina da povećate njenu ljubav

Nije samo poenta koliko ljubavi zaslužujete, već kolike kapacitete imate da biste je primili.


Ljubav nije samo urođena stvar koju čovjek posjeduje. Koliko ćemo je posjedovati i ispoljavati u velikoj mjeri zavisi i od spoljašnjih uticaja. Vođeni time shvatamo da naš partner direktno utiče na to koliko ćemo ljubvi ispoljavati prema njemu. 

Možda je uticaj nešto veći od strane muškarca prema ženi. Jer žene u velikoj mjeri obraćaju pažnju kakve impulse im muškarci šalju i po tome daju svoju ljubav. Ovo je nekoliko načina kako da pojačate ljubav svoje žene kroz svoje ponašanje: 



1. Pokažite joj da ste vrijedni nje. Ako ste pali pod uticaj kompleksa niže vrijednosti onda dajete svojoj partnerki do znanja da niste dovoljno dobri ni za nju. Žena želi biti ponosna na svog muškarca, a ne da ga svakodnevno gleda kako se muči jer ne vidi svoju vrijednost. 

2. Popravljajte sami svoje raspoloženje. Svako počinje od sebe. I najveće promjene možemo izazvati samo mi sami u sebi. Ako je muškarac podložan lošem raspoloženju ili naglim promjenama raspoloženja žena neće uvijek moći da ga podiže. 



I ona će imati dovoljno svojih problema, neće se moći boriti i sa dodatnima. Zato se uvijek potrudite da riješite svoje psihičke probleme i olakšajte život i sebi i njoj. 3. Budite pažljivi sa riječima. Žene cijene komunikaciju i uvijek pomno slušaju šta govorite. 

Zato budite pažljivi kad birate riječi jer se lako može uvrijediti. 4. Ne osuđujte njene nagle promjene. To je stvar hormona i to je nešto sa čim ćete se morati naučiti prije ili kasnije. 5. Ispitujte je, ali ne previše. Žene vole kada su muškarci zainteresovani za njihov način života. 

Uvijek je pitajte kako joj je protekao dan i kako se osjeća. Ali ne ispitujte je previše kada vidite da je razdražena, to bi je samo moglo razljutiti. Žene jesu same po sebi možda previše komplikovane, ali su takođe jednostavne za shvatiti onima koji ih žele voljeti.

Pokreće Blogger.