Kako kroz dopisivanje prepoznati da mu se dopadate - Zaljubljen muškarac je poput djeteta

Muškarci imaju svoj stil pisanja, koji je donekle drugačiji od ženskog. Određene dužine poruka mogu otkriti dosta o tome šta osjećaju prema vama. 


Žene inače vole duge razgovore i dopisivanja, dok su muškarci drugačiji. Oni imaju poseban način pisanja koji dosta govori o njima samima. Zbog toga uvijek možete prepoznati kakva osjećanja gaje prema vama kroz dopisivanje. Ovo su neke od sitnica koje bi mogle potvrditi da mu se dopadate: 

1. Brzo odgovara. Kada je muškarac zaljubljem u ženu on će često razmišljati o njoj. Zbog toga će često provjeravati svoj telefon u nadi da mu pošalje poruku. I zbog toga nećete dugo čekati na njegove odgovore. Kada od radosti ugleda vašu poruku, neće moći odoliti da vam odmah ne odgovor.



Ako ipak čekate da vam na svaku poruku odgovori po nekoliko sati, tada vjerovatno želi pokazati da nije zainteresovan. Čak i ako se pravda da je jako zauzet. 2. Često vam se prvi javlja. Muškarcima je nekad ispod časti da se jave prvi nekoliko puta zaredom. 

Ali kada su zaljubljeni postaju nestrpljivi i neće moći dugo čekati da bi se ponovo čuli sa vama. 3. Odgovara opširno. Kada muškarac nije zanteresovan za ženu ili kada ne gaji osjećanja prema njoj, njegove poruke će biti tipa "Da", "Ne", "Ne znam".... 



Dok muškarac kojem je zaista stalo do žene piše opširnije odgovore, čak i kad se tu nema šta mnogo za reći. 4. Koristi emotikone. To je jedan poptuno drugačiji vid komunikacije. Kroz emotikone možemo reći ono što se plašimo reći. 

Pa će tako muškarac kojem se dopada žena često poslati emotikon koji namiguje ili slično. 5. Ispituje. Muškarac nikad neće željeti slušati dugo ženu za koju nije zainteresovan. Zato, ako primjetite da vam muškarac postavlja dosta pitanja, pogotovo u vezi vašeg ličnog života, to bi moglo značiti da gaji određene interese prema vama.

Pokreće Blogger.