Naš savršen prvi sastanak je pokvarila njegova žena: Nesvakidašnja priča jedne ljubavnice

Čak i kada mislite da savršeno poznajete osobu sa kojom ste u vezi ili braku, uvijek će postojati nešto što ne znate.


Kao i mnoga današnja muško-ženska poznanstva, i naše je počelo preko društvenih medija. Tek tako iz čista mira mi je poslao poruku muškarac koji se činio previše dobro da bi bio stvaran. Lijep, zgodan, očigledno je da je i bogat. Naravno da mi je odmah zapao za oko.

"Sviđaju mi se tvoje fotografije" napisao je odvažno. Zahvalila sam mu se i time nastavila našu konvezaciju. Dopisivali smo se satima, a onda smo prešli na telefonski poziv pa ponekad i na video poziv. Sve je izgledalo tako savršeno u našem odnosu.



Ali ipak sam se pitala da li postoji i ružnija strana tog muškarca? Počeli smo se viđati sve češće. Naši poslovi su se poklapali tako da se ne možemo viđati svaki dan ali smo se viđali otprilike tri puta sedmično. Malo mi je bilo sumnjivo što je uvijek insistirao da se nalazimo kod mene. 

I uvijek je dolazio sa torbom u kojoj je nosio opremu za vježbanje objašnjavajući da poslije toga ide na trening. Sve više mi je počelo smetati što se samo nalazimo kod mene i rekla sam mu da želim da izađemo na pravi sastanak. Osjećala sam se loše zbog toga što me nikada nije pozvao vani. 



Nikada nismo imali zvanični prvi sastanak već smo se sastajali kao ljubavnici. Uvijek je davao glupe izgovore zašto ne bismo trebali izaći vani ali nisam htjela to više slušati. Rekla sam idemo vani na pravi sastanak ili se više nećemo ni viđati. 

Konačno je pristao i odabrao restoran koji je izvan grada. Sve je bilo apsolutno predivno i romantično. Smjestili smo se u restoran i naručili večeru. Ali prije nego i što je piće stiglo - stiglo je sasvim drugo iznenađenje. Njegova supruga i dvoje male djece. 

U čitavom šoku kojeg sam doživjela u tom trenutku nisam mogla čuti ni polovinu uvreda koje mu je upućivala. Vidno osramoćen zamolio ju je da popričaju ali od nje je dobio samo dobar šamar, a zatim i od mene. Narednih dana sam se našla sa njom i objasnila joj da nisam imala pojma da je oženjen.

Nikada nisam htjela da budem ljubavnica i uništim nečiji brak ali sam upravo to doživjela. Ona se razvela a ja sam ga blokirala na sve moguće strane. Jako me uzrujava činjenica da postoje takvi muškarci.

Pokreće Blogger.