Strijelac - Srodna duša vam je svo vrijeme bila pred nosom: Februar donosi ljubav za 3 Zodijaka

Mjesec ljubavi i romantike, Februar, posebnu sreću bi mogao donijeti sljedećim horoskopskim znakovima: 


 Ovan: Ako ste slobodan Ovan pripremite se za neočekivano iskustvo. Položaj planeta je takav da će vam donijeti poznanstvo koje će zauvijek promijeniti vaš život. Astrolozi smatraju da ćete u ovom mjesecu upoznati svoju srodnu dušu i da ćete uživati više nego ikada. 

Ono što je bitno jeste da ne sjedite kući skrštenih ruku već da krenete za prilikom koja se sprema. Nemojte se udaljavati od ljudi, zatvarati u četiri zida niti povlačiti u sebe. Družite se i izlazite, tako povećavate svoje šanse za ovaj sudbinski susret. 



Zauzeti Ovnovi bi trebali osmisliti romantično putovanje za sebe i svog partnera. Djevica: Ako ste slobodna Djevica koja nikako da pronađe svoju srodnu dušu, sada konačno možete odahnuti. Zvijezde vam najavljuju susret sa jednom posebnom osobom. 

Već na početku mjeseca mogli biste upoznati nekoga ko će vam dodirnuti dušu. Moguća je čak i ljubav na prvi pogled. Ako ste zauzeta Djevica u ovom periodu ćete uživati sa svojim partnerom više nego ikada do sada. Potrudite se da više slušate partnera a manje da pričate.



Strijelac: Za predstavnike ovog znaka Zodijaka smiješi se sjajno poznanstvo koje bi se moglo desiti već početkom februara. Vjerovali ili ne, to bi mogla biti osoba iz vašeg okruženja. Dakle ne tražite je predaleko od toga gdje vi živite. Možda je ta osoba tu svo vrijeme ali je niste posmatrali na taj način. 

Do Valentinova bi mogli spremiti poklon koji ćete imati kome dati. Za Strijelce koji su u vezi, ovo će biti period koji se može nazvati medenim mjesecom. Uživaćete sa svojim partnerom više nego ikada. Za Valentinovo poklonite ono što vaš partner spominje već neko vrijeme da želi.

Pokreće Blogger.