Merkur u Vodoliji nekim znakovima mijenja život na bolje: Blizanci bi mogli upoznati srodnu dušu

Već početkom same godine ušli smo u tranziciju koja se desila na polju Merkura i koja bi mogla uticati na nekoliko horoskopskih znakova.


Prelazak Merkura u Vodoliju astrolozi smatraju kao jednim od najvažnijih tranzicija u godini. Ova tranzicija je započela 2. Januara i vjeruje se da će nekim znakovima promijeniti život na bolje. Ovo su ti srećnici: Blizanci: Najviše se će usrećiti slobodni blizanci. 

Vama zvijezde najavljuju upoznavanje posebne osobe, pa možda čak i vaše srodne duše. Vaša već postojeća harizmatičnost će biti na visokom nivou i ljudi će uživati u vašem društvu. Djevica: One mogu očekivati promjene u finansijskoj i poslovnoj sferi. 



Već na početku ove godine dobiće priliku će da svoj novac ulože u nešto, što će im u budućnosti donijeti značajan prihod. Ovo je veoma povoljan period za pokretanje posla, promjenu posla, traženje novih izvora prihoda, pokretaje vlastitog biznisa i slično. 

Naporan rad će pomoći Djevicama da napreduju u poslu, kao i da dobiju povećanje plate. Prelaskom Merkura u novi znak, Djevica će dobiti snažan priliv energije, inspiracije i kreativne snage. Škorpija. Predstavnici ovog znaka Zodijaka će dobiti priliku da promijene svoj stav prema životu.



Zbog toga će se promijeniti stvarnost oko njih. Merkur će pomoći da se riješe strahova, problema i nesigurnosti. U prvoj polovini januara ćete sa sigurnošću naučiti razlikovati dobre ljude od loših. Strijelac: On bi trebao usmjeriti svoju energiju i vrijeme na sticanje novih vještina i znanja.

Astrolozi preporučuju upis na kurseve kako biste usavršili neke neophodne vještine, poput učenja stranih jezika, programiranje ili nešto drugo. To možda neće odmah promijeniti život, ali će doprinijeti najbržim promjenama u budućnosti.

Pokreće Blogger.