Znakovi Zodijaka kojima je romantika strana riječ - Od Vodolije ne očekujte buket ruža

Neki znakovi Zodijaka mogu biti emocionalno prazni do te mjere da se često čini da uopšte ne vole svog partnera. 


Ovo su horoskopski znakovi kojima je romantika često strana riječ: Jarac - Za Jarčeve ćete često čuti da su veliki karijeristi što je tačno. Iz toga proizilazi činjenica da u ljubavi nisu skloni emotivnim izlivima. Čak i kada zaista vole neku osobu to možda neće pokazati.

To se dešava jer ne znaju kako bi to izveli a da ne ispanu kao papučari. Za njih je često izliv ljubavi jednak slabosti pa zbog toga se trude voljeti "sa distance". Vodolija - Takozvani "čudaci Zodijaka". Ovo su jako čudni i jedinstveni ljudi koji čak i ljubav ispoljavaju na jako čudan način. 



Kada se istinski zaljubi Vodolija neće kriti svoja osjećanja, ali će itekako pokazivati ljubav na sebi svojstvene načine koji će za njenog partnera biti možda neobični ili čak neprihvatljivi. Oni ne znaju univerzalni jezik romantike. 

Možda vam neće pjevati pod prozor ili pokloniti čokoladu u obliku srca, ali će svoju ljubav definitivno pokazati na manje romantične načine. Djevica: Oni vjerovatno nikada neće pred drugim ljudima pokazati koliko vole svog partnera. 



Mnogi će ih čak smatrati previše grubima ili previše ne zainteresovanima za svog partnera. Kada su u pitanju bitni datumi i godišnjice od Djevice nemojte očekivati latice od ruža posute po krevetu uz mirisne svijeće. Oni će vam radije pokloniti nešto praktičnije, poput nove tave ili miksera.

Pokreće Blogger.