Šta nam donosi Mladi Mjesec 6. Oktobra - Idealno vrijeme da zamislite važnu želju

Oktobarski mlad Mjesec pod znakom je Vage, a ovo je najbolje vrijeme da zamislite važnu želju. 


Naša energija na Mladi Mjesec pada na minimum, zato je važno da napunimo svoje baterije, opustimo se, mirno radimo svoj posao i ne žurimo nigdje. 6 oktobar je sjajan dan da zapišete nove ciljeve i planove za naredni mjesec, analizirate šta se može prpmijeniti u vašem životu a šta zadržati. 

Vodite računa o svom mentalnom i emocionalnom stanju ovih dana. Pokušajte mirno odgovoriti na nečije napade, komentare itd. Ne uzimajte sve k srcu. Mladi mjesec će se održati u znaku Vage, a to znači da je došlo vrijeme da sredimo odnose kako bismo uspostavili ravnotežu. 



Potrebno je otkriti svoju posebnost i ljepotu duše, srca, misli, života. Ovih dana je potrebno poraditi na temi odnosa sa dragim ljudima. Oni koji su u vezi, budite oprezni - ovo je vrijeme sukoba. Bolje je da ne ulazite u sukob, već prećutite što više možete. 

6. oktobra i u naredna dva dana (zaključno sa 8. oktobrom) poradite na sebi i svom privatnom životu. Jesen je vrijeme čarobnog raspoloženja, romantike, utjehe i otvorenih duša iskoristite ovaj period da uživate u svemu do maksimuma. 



Uzmite komad papira i napišite sve što vam se dopada i ne dopada u vašem životu. Pronađite način da više cijenite i zadržite ono što vam se dopada i način da promijenite ono što vam se ne dopada. Neka vam je divan mlad mjesec i sretne vam nove promjene koje dolaze!


Pokreće Blogger.