Zreli muškarci izjavljuju ljubav, nezreli se toga plaše: Fraze koje ćete čuti od zaljubljenog muškarca

Mnogi muškarci ne znaju kako izraziti svoju ljubav prema ženi. Mnogi misle da su izjave ljubavi nešto njanjavo i da ne priliče zrelim muškarcima, ali baš naprotiv. To je pokazatelj muškosti. 


Ako vaš muškarac često izgovara ove fraze, budite sigurni da vas zaista voli! Ne plaši se, uz tebe sam. Zaljubljeni muškarac želi zaštititi svoju ženu od svega što joj može nauditi. On će riješiti njene probleme i ponuditi svoju pomoć jer ne želi da se ona muči. 

Želi da njegova voljena zna da može računati na njega i njegovu zaštitu. Ti me činiš boljim čovjekom. Zaljubljena osoba uvijek želi postati bolja, želi se promijeniti zbog voljene. Nemoguće je natjerati osobu da se promijeni ako to ne želi, samo prava ljubav to može učiniti. 



Baš mi je lijepo s tobom. Za muškarce je vrlo važno da se osjećaju ugodno u vezi. Žele da imaju laganu konverzaciju, žele se sa radošću vraćati kući svaki dan a to ne mogu dobiti od osobe sa kojom je veza teška. Ne bih mogao živjeti bez tebe.

Ovo priznanje može se prevesti kao "volim te". Ako vam to kaže, vaš muškarac definitivno gaji vrlo ozbiljna osjećanja prema vama. Zauzeli ste posebno mjesto u njegovom srcu, pustili ste korijenje i ništa vas ne može izvući odande. Cijenite čovjeka koji jeizabrao baš vas. 



Imam povjerenja u tebe. Povjerenje je najbitnija stvar u vezi i ako muškarac kaže da vam vjeruje to znači da sve nade polaže u vašu vezu. Prava je sreća biti u vezi u kojoj nema mjesta sumnji. Ako muškarac kaže da vam vjeruje, to znači da se zaista tako osjeća, znači da je siguran u vas, da vas voli i cijeni.



Pokreće Blogger.