Znakovi Zodijaka koji imaju velike šanse da se obogate ove sedmice - Ovnovi slušajte intuiciju

Sedmica od 13 do 19 septembra donosi neke nove uzbudljive događaje, ali i dobre finansijske vijesti za tri znaka Zodijaka. 


Ovan: Vaše vrline i dobra intuicija mogli bi vam donijeti veliki novac ove sedmice. Dobre prilike kao da se kriju od vas, ali srećom vaš dobar njuh će ih otkriti. Budite pažljivi u odnosima sa ljudima koji su iznad vas i u odlukama koje donosite. 

Oslonite se na svoje šesto čulo koje vam govori šta trebate raditi. U periodu od 13. do 19. septembra ono bi moglo biti izraženo više nego ikada, zato budite jako obazrivi. Djevica: Ova sedmica će Djevicama donijeti mnogo sreće i prosperiteta. 



Ovo je idealan period za poslovna putovanja i promjenu ambijenta. Početak sedmice će proteći u potrazi za boljitkom ili novim poslom, a već krajem sedmice ćete brati plodove vašeg truda. Kako astrolozi objašnjavaju zvijezde će Djevicama donijeti veliku sreću i sjajno raspoloženje. 

Ali ipak će im nešto i oduzeti, a to je energija i volja. Pronađite način da se motivišete kada vam raspoloženje opadne. To će vam trebati i za buduće uspjehe i finansijske pobjede. Uvijek tražite motivaciju i bolje uzore. Kada postignete jedne ciljeve, ne sjedite skrštenih ruku, tražite druge. 



Jarac: Vaš naporan rad i trud i ove sedmice donosi dobre rezultate. Astrolozi savjetuju da je ovo idealna sedmica za velike kupovine ili velike odluke. Takođe ovo je sjajna sedmica za društvo i obnavljanje odnosa sa bliskim ljudima. Sve što ste poželjeli sebi kupiti to bi se moglo desiti ove sedmice. Promjena imidža ili automobila - što da ne? Ove sedmice vaše samopouzdanje prelazi na skroz drugi nivo.

Pokreće Blogger.