Pravu ljubav pronađe onaj ko je dovoljno hrabar da je čeka - Slabići pristaju na osrednju

Nećete pronaći savršenu ljubav. Ali pronaći ćete pravu ljubav ako ste dovoljno hrabri da je čekate.


Svakome od nas treba ljubav... Ljubav koja nam izmami osmijeh na lice čim zazvoni dugo očekivani poziv. Ljubav koja pokušava srušiti zidove iza kojih ste se sakrili od drugih ljudi kako ne bi bili povrijeđeni, ili kako ne bi druge povrijedili. 

Naći ćete ljubav s nekim ko razumije da ste ove zidove izgradili za zaštitu, a ne zato što ste loš ili čudan čovjek. Prava ljubav je kada zaboravite sve strahove i napravite korak naprijed - prema nepoznatom. Nećete pronaći savršenu ljubav, ali ćete pronaći ljubav koja će vas promijeniti. 



Na život ćete gledati malo drugačije, jer će ljubav otvoriti um za druge svjetove. Vidjećete potpuno drugačiju sliku - nevjerovatnu, lijepu... Naći ćete ljubav koja neće uvijek biti uzbudljiva, ali će biti uvijek tu i uvijek pouzdana. 

Naći ćete ljubav koja vam omogućava da budete svoji. Biće sve drugačije: možda nekad monotono, ali uvijek nevjerovatno i divno. Izvanredno je pronaći nekoga ko vas prihvata takve kakvi jeste. Nekoga ko vas prihvati kad ne pokušavate da ga zadivite. 



Neko ko će vas gledati sa divljenjem. Nećete pronaći nekoga savršenog, jer ni vi sami niste savršeni, ali ćete pronaći nekog baš za vas. Sve naše nesavršenosti čine nas jedinstvenim, tako nastaju najljepše ljubavne priče.

Pokreće Blogger.