Preljuba ima visoku cijenu i plaća je onaj ko je to najmanje zaslužio: Kako prepoznati preljubnika

Preljubnici se mogu prepoznati po sitnicama koje često nesvjesno čine. U nastavku donosimo nekoliko osobina koje ćete pronaći u vrijernom muškarcu.


Ne voli laži: Da bi osoba bila spremna na izdaju vjerovatno će prije toga biti sklona laganju. Pravi muškarac to ne čini, jer poštuje svoju voljenu ženu, želi graditi odnose na povjerenju i razumijevanju, i ne prihvata laži. Ne želi povrijediti ženu koju voli: 

Poštuje je i ne želi je izgubiti. Razmišlja o tome kako će se osjećati u datim trenucima i analizira šta bi je moglo povrijediti. On će je zaštititi od svega toga. Ima izgrađeno poštovanje prema ženama: Zna da su veze izgrađene na poštovanju. 



Bez obzira na nesuglasice između njega i njegove voljene, on i dalje poštuje njeno mišljenje i nju kao osobu. On shvata da je zdaja nepoštovanje osobe s kojom ste u vezi. On razumije šta je najvažnije u životu, on zna da postoje važnije stvari od afere. To su ljubav, osjećaji, emocije... 

Pravi muškarac zna da istinska sreća i zadovoljstvo ne dolaze odmah, već tek s godinama. Zna kako se kontrolisati: On ima snagu volje. On nije mali dječak kojeg "privlači" neka druga žena na čije će čari pasti. Pravi muškarac jednostavno ne popušta kada ga snađu iskušenja. 



Cijena požude je uništenje ljubavi! On zna kako staviti tačku na vezu. Ako se zaljubio u drugu ženu ili je jednostavno nesretan u trenutnoj vezi, onda će to otvoreno priznati. Neće nikoga zavlačiti i igrati igrice. Nastoji izgraditi snažne odnose. On traži ženu s kojom može podijeliti sve svoje trenutke, i dobre i loše. On traži partnera za život, a ne za trenutak. Pravi muškarci vrlo odgovorno pristupaju izboru partnera.

Pokreće Blogger.