Ne molite je da ostane kad ste je već natjerali da ode: 5 stvari koje će vam pomoći da zadržite ženu

Zadržati ženu je zaista lako, dovoljno je da se malo potrudite i malo saslušate šta joj treba.


Mnogi se muškarci ponašaju kao osnovnoškolska djeca kada je ljubav u pitanju - isprva se pretvaraju da su nezainteresovani, nedodirljivi, ponosni, neprijateljski raspoloženi, a onda shvativši da ih žena napušta počinju kukati i moliti. 

Da ne biste morali doći do te faze bitno je da naučite 5 važnih stvari koje će vam pomoći da zadržite svoju dragu. Postoje stvari koje će vam pomoći da je zadržite! I bolje je ne dovoditi do je do te mjere da se ohladi i postane ravnodušna, već danas promijenite svoje ponašanje i stav prema njoj. 



1. Razgovarajte sa njom: Kada ste zadnji put razgovarali iskreno sa svojom voljenom ženom? Kad ste je pitali o njenom raspoloženju, zdravlju, osjećajima, kako joj je prošao dan? Nije li vrijeme da počnete češće komunicirati s njom? Komunikacija će vam pomoći da zadržite ženu. 

2. Objasnite da je ona jedina: Svaka žena se želi osjećati jedinstveno. Ona želi biti lijepa i voljena za svog muškarca. Zato nemojte šutjeti, recite sve ono najljepše što mislite o njoj. Ako ste od onih flertaroša budite čovjek pa prestanite gledati u druge bar dok ste sa njom. 



3. Pokažite svoje interesovanje: Obično žene vole da se muškarci zanimaju za njih. I niko vas ne tjera da jedete isto što i vaša voljena, gledate iste filmove ili ih pratite u stopu, ali uvijek pokažite da vas zanima sve što ona radi. 4. Neka se osjeća dobrodošlom: 

Ako vas je pozvala na sastanak, pokažite joj da ste jako sretni zbog toga. Ne pokazujte se da ste ravnodušni tokom sastanka, nasmijte se, razgovarajte, stvarajte zajednička sjećanja. Ta žena je odabrala baš vas, cijenite to. 5. Ne skrivajte svoje namjere: 

Većina muškaraca ne može čak ni reći šta tačno želi od žena. Budite drugačiji, izdvojite se od drugih. Kada joj kažete da imate vrlo ozbiljne namjere prema njoj, pokažete svoje povjerenje i ljubav, tada će joj srce zadrhtati od dragosti.

Pokreće Blogger.