Govorio je da ne podnosi moju drugaricu, a potajno se viđao sa njom - Kako uhvatiti preljubnika

Ovu priču bi trebale pročitati i žene koje kažu za svog muža da ih nikada ne bi prevario, jer ja sam bila jedna od njih, i eto čuda - prevario me.


Četiri godine smo bili u jako srećnoj vezi. Oboje smo bili ispunjeni i u potpunosti opčinjeni jedno drugome. Često smo uzlazili zajedno, što sami, što sa prijateljima, i planirali smo budućnost zajedno. Jedina stvar koja me je nervirala jeste što nije imao lijepo mišljenje o mojim drugaricama.

Generalno, ni jedna mu se nije dopala, ali moja najbolja drugarica pogotovo. Za nju je uvijek imao ružne riječi i savjetovao me da se ne družim sa njom. Objašnjavao mi je kako ima loše navike, kako je sklona lošim porocima i kako i ja sa njom mogu krenuti lošim putem.



Toliko sam ga voljela da sam ga poslušala. Udaljila sam se od svih svojih drugarica, što mi i nije teško palo jer sam imala svu sreću pored njega. Mojoj najboljoj drugarici je to najviše smetalo. Često me je zivkala i optuživala da sam loš prijatelj.

Ni ona nije imala jednu lijepu riječ za mog tadašnjeg dečka i smatrala je da me on neosnovano odvaja od svih drugih. Govorila je da on nije muškarac za mene i da treba da se udaljim od njega, a ja sam vjerovala da je ljubomorna jer ona još uvijek nije pronašla pravu ljubav.



Međutim, sve se odigralo tako da se svi nađemo na istom veselju. Moja drugarica je bila toliko pjana da sam je morala odnijeti u njen krevet. Svoj telefon sam zaboravila u restoranu u kojem smo bili pa sam uzela njen da javim svom dečku da ću ostati kod nje dok se ne uvjerim da je dobro.

Napisala sam mu poruku "Kakva je situacija tamo?" zaboravši se potpisati. Na šta je on odgovorio: "Jedva čekam da ponovimo sve. Ajde da se nađemo iza restorana dok nema ove moje, negdje je otišla". Trebalo mi je nekoliko minuta da dođem sebi od šoka. On se viđao sa njom svo vrijeme?

To je bila zadnja noć da sam vidjela lice ta dva odvratna izdajnika. Pokušavali su me nazvati i izviniti se, ali nisam željela čuti jednu riječ od njih. Dakle, ako želite vidjeti u kakvim odnosima su vaš partner i vaše prijateljice - pošaljite mu poruku sa njenog broja. 

Pokreće Blogger.