Strastven ili nježan - Šta 10 različitih poljubaca govore o vašem muškarcu

Ako želite znati više o svom muškarcu, prva stvar koju morate znati jeste da njegova djela govore više od riječi. Ali nešto govori čak i više od riječi - njegovi poljupci. 


Način na koji vas ljubi muškarac dosta govori o njemu. Nježan poljubac: On cijeni vaša osjećanja. Nježan poljubac pokazuje da želi biti vaš zaštitnik i da je veoma osjećajna osoba. Strastven poljubac: Ako je vaš muškarac više onaj tip koji se voli strastveno ljubiti to znači da ga zaista fizički privlačite.

Ljubav između vas je vjerovatno više razvijena na fizičkom nivou nego na mentalnom. Poljubac u čelo: Želi se brinuti za tebe. Kad vas muškarac poljubi u čelo znači da vas istinski voli i poštuje. Poljubac u ruku: Na ovaj način muškarac flertuje. 



 Ako vam poljubi ruku, to znači da vas gleda kao damu. Mnogi od njih su to vidjeli u filmovima i željeće vas zadiviti. Poljubac u vrat: Gaji romantična osećanja prema vama. Takav poljubac romantična je uvertira. Muškarac želi da vas zavede.  Francuski poljubac. 

On je u potpunosti očaran sa vama i želi da uživa u dugim poljupcima što duže. Poljubac u obraz: Ovo je poljubac svojstven parovima koji su dugo u vezi. Ako vas muškarac ljubi u obraz to može značiti da vas više gleda kao partnera, prijatelja i blisku osobu nego što vas gleda strastveno. 



Poljubac u oči: On te cijeni. Kad vam muškarac poljubi zatvorene oči, to je pomalo čudno. Ali tako pokazuje da voli svaki dio vašeg tijela. Obuzimaju ga osjećaji koje ne zna izraziti. I to nije samo strast, to je nešto dublje. 9. Poljubac u vrh glave. Voli vas cijelu. 

Ovaj gest može izgledati i roditeljski, ali ovako muškarac kaže da je uvijek spreman biti u blizini, da vas želi zaštititi, a takođe da voli ne samo vaše tijelo, već i um, dušu. 10. Poljubac u stomak. Udobno mu je s vama. Možda se vama ne sviđa vaš stomak ali muškarac će ga obožavati i ne sakrivajte ga od njega. Pustite da uživa u ljepoti vašeg stomačića.

Pokreće Blogger.