Važna taktika u zavođenju muškarca - Nije im uvijek bitno kako žena izgleda, već koliko im se divi

Zavođenje nije uvijek stvar fizičkog izgleda. Fizički izgled jeste bitan ali ne i presudan faktor da osvojite nekoga izvan svoje lige.


Dakle, kako jedna "prosječna" žena može osvojiti muškarca koji je odlična prilika? Vrlo jednostavno. Posmatrajte to sa ove strane gledišta. Ljudi se ne zaljubljuju uvijek u nečiji fizički izgled. On jeste važan faktor ali ne presudan, i ne najvažniji.

U ovom slučaju muškarci i žene slično funkcionišu. Ne zaljubljuju se samo u ono što im se sviđa, nego u ono kome se oni sviđaju. Na primjer: Vi ste "prosječna" žena na koju je bacio oko određeni muškarac koji nije vaš savršen tip ali je prihvatljiv. 



Velike su šanse da ćete mu dati priliku za romansu jer je izrazio veliku želju prema vama. Žena želi da je voljena, želi da je uvažena, želi da je primjećena... Zbog toga će pružiti muškarcu priliku koji je čak i izvan njene lige. Jer želi da joj on potvrdi koliko vrijedi.

Isti takvi su i muškarci. Možda će smatrati da je žena "ispod njihove lige" ali će joj ipak pružiti šansu ako primjete da je ona veoma zainteresovana za njih. Isto kao i žene, žele da s osjećaju priznato i poželjno u očima suprotnog spola, pogotovo ako su do sada bili odbijeni od strane osoba koje su zavodili.



Kada shvatite da ovaj princip funkcioniše shvatićete da fizički izgled nije bitan. Čak i ako niste fizički atraktivni, ako imate šta zanimljivo ponuditi suprotnom spolu vjerujte da ćete ga osvojiti i zadržati. I ne plašite se otvoreno pokazati šta osjećate, jer baš to može bti put do srca.

Pokreće Blogger.