Šta je potrebno učiniti da bi se muškarac osjećao voljeno - I njima je nježnost potrebna

Logično je da mu želite uzvratiti ljubav i pažnju koju vam pruža, zar ne? Imajući u vidu da su muškarci malo zatvoreniji kada je iskazivanje osjećanja u pitanju, pronašli smo za vas nekoliko lakih načina kako da se on osjeća voljeno i prijatno i kako da mu to saopštite. 


Dajte mu komplimente na osnovu njegovog izgleda: Muškarci su vizuelna bića, i kako on komplimentira vaš izgled, svakako želi da to čuje i od vas. Dopustite mu da ima i vrijeme nasamo: Svakako će svaki muškarac poželjeti da što više vremena provodi sa vam.

Ali, svakako da on ne želi da ga gušite i dopustite mu da provede malo vremena nasamo i sa svojim prijateljima. Ako možete osjetiti kada je njemu potrebno malo vremena samo za sebe budite sigurni da će on to itekako cijeniti. Darujte mu sitne znakove pažnje:



Ovo je zapravo vrlo jednostavno, zar ne? Čak i mala sitnica biće dovoljna jer će on znati da ste vi u tom momentu mislili na njega. Ne mora to biti veliki poklon. Pažnja je ono što će mu osvojiti srce. Budite srećni kada ga vidite: Svaki muškarac voli i želi da osjeti da ste vi sretni što ga vidite. 

Čak i ako ste imali loš dan, pokušajte da zaboravite na to i ponašajte se kao da vaš dan počinje onog momenta kada ste ugledali njega. Vas će to vratiti u bolje raspoloženje a i on će se odmah osjećati bolje. Ponudite duge, tople zagrljaje: Hajde da ovdje budemo svedeni: ko ne voli dugi, nježni zagrljaj? 



Čak i ako to ne možete da uradite svaki dan, uradite to što češće i podsjetite ga na to koliko vam je njegovo prisustvo važno. Ne mora svaki kontakt da bude intiman – zagrljaj liječi više nego što to želimo priznati. RECITE MU DA VAM NEDOSTAJE: 

Ponekad je lijepa riječ sve što je potrebno. Spremite mu omiljenu hranu Osim ako su u pitanju neke posebne prilike većina nas i nema baš slobodnog vremena da priprema hranu. Kako god, potrudite se kada je to moguće, na primjer nakon njegovog napornog dana, da pripremite jelo koje on voli da jede.

To su gestovi koje on nikada neće zaboraviti. Uostalom, zar postoji neko ko ne voli domaće skuhano jelo? Napravite vremena za njega: Što ste dublje i dalje u vezi čini se, sve teže da nađete dovoljno vremena jedno za drugo. Ali, ako se potrudite i u toku dnevnih aktivnosti nađete vremena i za njega, budite sigurni, to mu je dovoljan znak koji sam za sebe govori – nikada ne sumnjaj u moju ljubav.

Pokreće Blogger.