Figurice koje bi trebali držati u stanu prema feng shui-u: Patka privlači ljubav - Žaba novac

Svako od nas u kući sigurno ima neke figurice. Prema feng šuiu izbor figurica itekako može uticati na vaš život. 


Dosta ljudi vjeruje u raspored figurica prema pravilima feng šuija. Pojedini čak tvrde da im se život mnogo promijenio na bolje otkad primjenjuju ova pravila. Mi vam donosimo nekoliko pravila izbora figura koja vam mogu donijeti uspjeh na određenom polju: 

RIBA: Riba, kao što i sama ona pliva u vodi, isto tako figura ribe prestavlja „plivanje“ u životu. Figura ribe donosi uspjeh na poslu i karijeri, pa je potrebno figuru ribe držati na radnom stolu ili u kancelariji kojoj radite. SLON: Slon je jedna od najvažnijih figura prema feng šuiju. 



Donosi sreću i uspjeh na svim poljima. Da bi roditelji imali dobar odnos sa djecom treba da stave figuru slona sa mladunčetom. U sobi figura predstavlja i čuva dobar brak i vezu izmedju dvoje ljudi. A oni parovi koji jos uvijek nemaju dijete, a žele ga, obavezno figuricu slona da stave u spavaću sobu.

Takođe, slon u blizini ulaza privlači sreću za sve ukućane koji ulaze u kuću. Naići ćete na figurice slona gdje im je dignuta surla, a to znači uspjeh ili na figurice slona gdje im je surla spuštena što predstavlja dugovječnost. KORNjAČA: Figura kornjače predstavlja dug i bezbjedan život. 



Njene noge predstavlja četiri kraja svijeta. Postoji priča da su neki narodi mrvili oklop kornjače i nosili sa sobom da bi bili bezbjedni na putu i zaštićeni protiv protivnika. ŽABA: Figura žabe će mnoge zainteresovati, jer ona „priziva“ novac. Nije bitno kolika je figura, niti koje boje. 

Bitno je da figuru jednom dnevno protrljate po ledjima. Ona predstavlja simbol uspjeha i bogatstva. PATKA: Patka je znak ljubavi, pa je potrebno da imate bar dvije figure patke. Stavite ih u kutak u kojem najviše boravite sa svojim partnerom.

Pokreće Blogger.