Iz ugla jedne ljubavnice: "Da se njegova žena više trudila, sada je ne bi varao sa mnom"

Koliko često se dešava da bezazlena, povremena ljubavna afera preraste u brak? Odgovor je - često!


Da li biste ikad zbog zaljubljenosti rasturili nečiji brak? Donosimo vam ispovijest žene, Kristian, koja je bila potpuno sigurna u ono što radi, čak i ako je znala da će to unesrećiti druge osobe. Kristian nije mogla ni da zamisli da bi mogla nekom da bude druga osoba u životu. 

Bred-a je upoznala u novoj firmi u kojoj se zaposlila. Na prvi pogled joj je bio simpatičan i zanimljiv, ali nije previše očekivala, jer je u to vrijeme bila u vezi a on je bio oženjen. Dosta vremena su provodili zajedno, družili se, pili kafu zajedno, pauze provodili skupa. 



To je sve trajalo oko godinu dana, dok Bred nije napravio prvi korak. „To me je mnogo zainteresovalo i bila sam mnogo srećna. Svi oko mene su primijetili da se nešto dešava između nas. Počeli smo tajnu vezu i ja sam bila oduševljena i presrećna“, navodi Kristian. 

Na početku su skrivali njihovu vezu. Sve je bilo savršeno. Međutim, Kristian je počelo da smeta što je on ipak svake večeri odlazio kod svoje žene. Željela je Breda samo za sebe. Pomisao da nekom kaže da je ljubavnica i druga žena ju je izluđivalo. 



Navela ga je da sve prizna ženi, a on ju je poslušao i to i uradio. Razveo se od tadašnje supruge i vjenčao sa Kristian. Nju je okolina osudjivala, ali je to nije puno doticalo. Ispunila je svoj cilj i san. Kristian je istakla da ona nije kriva za njihov razvod, već da je krivac njegova bivša supruga. 

Smatra da je ona trebala više da se potrudi oko svog muža, jer da jeste onda ga ne bi izgubila. „Ljubav je na kraju ipak pobijedila“, navodi Kristian.

Pokreće Blogger.