Dame Zodijaka koje se većinom udaju iz koristi: Žena Jarac bi rado živjela na račun muškarca

Astrolozi su sastavili popis horoskopskih znakova čije predstavnice vole gledati korist u ljubavi. 


Jarac: Predstavnice ovog znaka namjerno traže bogate muškarce s kojima mogu lagodno živjeti. Ove dame vole brigu i pažnju, i ne žele raditi ništa. Ali ovo ne znači da su lijene - one znaju vrijednost novca, znaju same zaraditi novac, ali zapravo ne žele raditi mnogo. 

Ako im se pruži prilika da žive na račun muškarca, to će sigurno iskoristiti. Rak: Ono što je zanimljivo jeste to da žene rođene pod znakom Raka neće polagati lažne nade niti išta obećavati. One će odmah objasniti sva pravila igre i biti iskrene u svojim namjerama. 



Bik: One bi voljele živjeti na račun drugih, ali ne daje im se uvijek takva prilika. Zbog toga one od djetinjstva uče da zarađuju za sebe. Međutim, one ne gube nadu da će pronaći muškarca koji ih može opskrbiti. Ali pored težnje ka finansijskoj slobodi one su obično sjajne supruge i majke. 

Djevica: Predstavnice ovog znaka naprosto ne žele i ne znaju raditi. One od malih nogu smatraju da bi muž trebao biti hranitelj porodice, a žene "trebaju biti samo lijepe". Zbog toga se često i ne udaju iz ljubavi, već baš iz koristi. 



Blizanci: Predstavnice ovog znaka znaju i umiju zaraditi novac, ali bitno im je da pored sebe imaju finansijski obezbjeđenog muškarca. Svakog potencijalnog udvarača će procijeniti na osnovu njegovog materijalnog stanja. Te žene vole luksuz i udobnost, pa će rado živjeti na račun muškarca ako ispunjava sve njihove zahtjeve.

Pokreće Blogger.