Vraćaju se modni trendovi koji mnogima dugo čuče u ormaru: 7 popularnih stvarčica ove godine

Pronađite ozbiljnu inspiraciju za stil uz vrhunske modne trendove uočene na SS21 Fashion Week-u. 


Evo šta je u modi ove godine: 1. Široki kaputi. Da baš poput stila iz osamdesetih, široki kaputi su se vratili u modu. Boje koje odgovaraju ovom trendu su puderasto plava, sivkasto-crna i neutralne boje. Ove kapute možete kombinovati sa ravnim hlačama ili čak kratkim hlačama koje su trenutno u modi. 

2. Šal za glavu: Uzimajući inspiraciju iz 50-ih i 60-ih, ovaj se elegantni modni trend u velikoj mjeri vraća. Marame na glavi štite vašu kosu i dodaju završni detalj vašoj odjeći bez pretjerivanja. Izaberite svilenkasti dizajn s cvjetnim motivima ili zanimljivim uzorcima. 



3. Pastelne nijanse: Još jedan trend koji je nastavlja dominirati ove godine su pastelni tonovi. Ove boje savršena su opcija za proljeće - ljeto i odgovaraju širokom rasponu tonova kože. 4. Žute torbe: Ove sezone žute torbe zauzele su mnoge piste i ulice. 

Ovaj bezvremenski trend lako je iznijeti - odaberite malu torbicu kako biste začinili neutralne tonove odjeće. 5. Dodaci u plavoj boji: Šeširi, marame, torbe, obuća - nećete promašiti ako ove dodatke izaberete u plavoj boji. Oni dodaju malo zabave vašem klasičnom stilu. 



6. Torbe sa resama: Mislili smo da su rese ostale daleko u prošlosti ali modni dizajneri nam poručuju da se one vraćaju u velikom stilu. Ove godine smo ih jako često viđali na pistama Fashion Week-a. 7. Kombinacija crno-bijelo. 

Veliki brendovi poput Dolce and Gabbana i Vogue su ove godine iznijeli modne kombinacije u cno bijeloj boji. I nisu u pitanju samo kombinacije crnih i bijelih odjevnih predmeta, već jasno poručuju da ove godine treba nositi odjevne predmete sa crno-bijelim uzorcima, poput kockica, linija ili tačkica.

Pokreće Blogger.