Znakovi Zodijaka koji su suđeni da budu jedno sa drugim: Blizanci i Strijelac čine sjajan par

Neki znakovi horoskopa jednostavno čine idealan par i bez obzira na sve uvijek ostaju zajedno:


Bik i Škorpion:
Kada se nježni Bik otvori pred Škorpijom dolazi do velike ljubavi. Kada se spoje ne mogu se zasititi jedno drugog, ali sukobi su često neizbježni. Bika umori tempo Škorpije, dok Škorpiji zasmeta pasivnost Bika. 

Ako se strast usmjeri u pravom smjeru ovi parovi ostaju zauvijek zajedno. Rak i Jarac: Osjećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju pravi spoj. Jarac će uvijek biti blag prema Raku i razumjeće njegovu osjećajnu stranu. Blizanci i Strijelac: 



Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci i Strijelac filozof obožavaju razgovore. Blizance ipak može iznervirati stav Strijelca da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru može zamjeriti povremenu nonšalantnost i sklonost ka tračanju. 

Ovan i Vaga: Već pri prvom susretu javljaju se iskre. Sirova energija Ovna i suptilan šarm i profinjenost Vage stvaraju veliku hemiju. Problemi u odnosu mogu nastati kada pristojno ponašanje Vage počne nervirati Ovna. Vaga će s druge strane ojačati u pokušajima da “upristoji” svog partnera.



Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka svoje različite prirode – spoje u zajedničke aktivnosti. Spremnost na kompromis spašava vezu. Zato sve što mislite da koči vašu vezu pronađite način da poradite na tom problemu. 

Pokreće Blogger.